[]

type c - type c kablo

Laptopun bağlı olduğu bir hub cihazım var, bununla çift monitör vs. kullanıyorum. Ancak içinden çıkan kablo 1m ve laptopun yerini değiştiremiyorum.

2m'lik type-c to type-c kablo aldım ama görüntü gelmedi. Type-c to type-c kablolarda data ayrımı olan kablolar var acaba böyle birşey mi gereklidir?
Şu kablo uyar mı? www.amazon.com.tr


Kullandığım Hub cihazı şu :support.lenovo.com

Hub ile gelen 1 metrelik kablo bu: Lenovo USB C Kablosu (03X7451)

 
kablonun icinde birden fazla kucuk kablo olur. bunlardan bazilari data aktarimi icin bazilari elektrik aktarimi icin kullaniliyor. senin aldigin kabloda muhtemelen ucuz olsun diye sadece guc aktarimi icin kullanilan kablolar baglanmis, data baglantilari yapilmamis o yuzden goruntu gelmiyor. standart olarka baglantilari yapilmis herhangi bir type-c yada thunderbolt kablosu isini gorur.


  • crucio  (21.02.21 01:39:48) 
ilk aldığım kablo buydu, sanırım sadece şarj yaptığı için görüntü gelmedi

www.amazon.com.tr
  • Northern Mariner  (21.02.21 12:30:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.