[]

Çok fazla hesaptan mail geliyor, mail alımını nasıl kesebilirim?

sb..




 
çok spamlayanlarıdan birkaç tanesini engelle rahatlar


  • papuayenigine02561  (20.02.21 16:26:09) 
Ne tarz hesaplardan geliyor ?

Firmalardan gelen tanıtım mailleriyse mailin alt taraflarında abonelikten ayrıl diye bir yer bulunur, oradan iptal edebilirsin.

Eğer abonelikten ayrıl yoksa veya gerçek kişilerden geliyorsa mail adreslerini engelleyebilirsin.

Eğer spam mailse yine engellemekle çözülür ama spam mail atanlar tek adres kullanmaz, bir süre sonra başka adrese geçer. Onun çözümü kullandığın mail hizmetiyle ilgili ayarlanabilir.
  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (20.02.21 16:27:32) 
aklınıza gelebilecek tüm hesaplardan.. yemek sepeti, bankalar, faceook, twitter, watsons, mudo vs.. engelleme nereden yapılıyor acaba göremedim?


  • Nickbulamadım  (20.02.21 16:38:01) 
her mailin sonunda abonelikten ayrıl tuşu olur, webden girersen görürsünüz hepsinii tek tek aboneliğe kapatacaksın


  • jelly bear  (20.02.21 17:01:49) 
vatandas.iys.org.tr

Şuraya e-devlet ile giriş yapıp, mail adresinizi girip tüm firmaları vs. ekliyorsunuz.

Jigolo ilanları vs. engellemeleri de yaza doğru başlayacakmış.
  • aguen  (20.02.21 19:30:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.