[]

kedi cok tuy dokuyor ve kilo verdi tasinma sonrasi

asiri fazla tuy dokuyor ozellikle. ne yapmak lazim? vet'e goturulur mu bu durumda? 1 haftadi yeni evde disari cikamiyor, cok korkak zaten.

napalim?


 
Gimcat'in multivitamin macununu alabilirsin. Tüy dökmesi stresten de olsa iyi gelir. Fazlaca vakit geçirin, sevin, oyuncak, ödül maması... Ne severse onlardan gezdirin evde. Alışır.


  • jalapeno  (20.02.21 03:45:39) 
çok strese girmiş.
çıkmıyorsa dışarı çıkartmak için uğraşmayın, kendi isterse çıkar belki bir süre sonra.
(hatta ev kedisini dışarı çıkartmayın bence zaten ama o ayrı bir tartışma konusu)

bir kür composure kullanın derim.
herhangi bir yan etkisi ve zararı yok, ben yaşlı kedimde demans için kullanıyorum.
stres geçerse tüy dökme de beslenme de düzelir.

feliway de bir seçenek, bütçeniz müsaitse birlikte kullanın.
www.feliway.com

yemek konusunda teşvik etmek için sevdiği konserve mamalarda arada bir verebilirsiniz.
oyuncağı yoksa alın, hatta olta oyuncaklardan alıp birlikte oynayın her gün beş dakika bile olsa.

veterinere de bir danışın.
  • blatta hiberna  (20.02.21 07:11:08 ~ 07:16:00) 
Dipte yatan bir hastalik var ise stres ile tetiklenmis ya da siddetlenmis de olabilir. Ama simdi veteriner de ayri bi stres yaratacaktir

Yemesi icmesi tuvaleti keyfi nasil bunlar onemli bence.
  • oscar  (20.02.21 08:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.