[]

turkcealtyazi.org

bu siteye ne olmuş ya, doğru düzgün altyazı bile yok artık. eskinin efsanesi idi. epeydir torrent zanaatına uzaktım, şimdi şaşırdım bu haline.

şimdilerin gençleri, altyazıları nereden indiriyorsunuz? altyazi.org bizim zamanımızda çökmüştü zaten. ne kaldı? nereden indiriyorsunuz özellikle ingilizce olmayan yapımlar için?


 
asıl efsane divxplanet, yeni adıyla planetdp idi. geçen baktım kapanmış. ona daha çok üzüldüm.

artık insanlar daha tembel ve daha aptal. torrent vs. bilmiyor kimse, bilse de uğraşmak istemiyor. online platformlar ve korsan film/dizi siteleri yeterli geliyor anladığım kadarıyla. kimse sinefil de değil zaten, daha pop yapımlar izliyorlar. onlara sunulan şeyleri konuşup onların hype'ı ile yaşıyorlar.

ben halen amazon prime ve netflix'te olmayan içerikleri torretliyorum. ingilizce altyazıyla izliyorum +1
  • sir gawain  (19.02.21 10:41:49 ~ 10:45:44) 
turkcealtyazi amatoru eglendirir inanılmaz kötü bir yapısı var. arakladığı altyazıları sahiplenir falan garip kafaları vardı.
ortaklarından birinin attığı kazık sonrası divxplanet bayağı bir yalpaladı ama halen planetdp.org olarak.
buralardan genelde bein ile blutv altyazı sildiriyor onları da subscene den buluyorum arayüzü inanılmaz kötü olsa da.
  • Efoody  (19.02.21 11:09:37) 
opensubtitles.org vardı sanırım oradan çekiyorum diye hatırlıyorum. ben de netflix ve prime 'de olmayanlar için torrent çekiyorum ama bulamıyorum bazen gerçekten de.


  • roket adam  (19.02.21 11:40:21 ~ 11:40:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.