[]

Mass gainer vs yulaf

Mass gainer yerine yulaf ezmesini blender dan geçirip toz haline getirmek ve muz, kakao ile karıştırsak aynı işlevi görmez mi? Hem daha ucuz ve sağlıklı olur gibi.




 
Yulaf suya karışmaz ki nasıl içeceksiniz?


  • Tochinoshin  (19.02.21 09:53:44) 
Karıştırmasak yesek nasıl olur?


  • black mamba  (19.02.21 10:09:47) 
Bal gibi de olur. Kalorileri de aynı hemen hemen


  • olaylar olaylar  (19.02.21 11:12:02) 
aynısını yapıyorum, whey + yulaf + muz + light süt.

Oluyor.
  • garavel  (19.02.21 12:50:50) 
mass gainer'ın bir avantajı hızlı emildiği için antrenman öncesi hızlı enerji sağlar, yulafta bu kadar izole ve hızlı enerji mümkün değil. dezavantajı ise mass gainer'ın sağladığı enerjiyi kullanamazsanız çok çabuk yağa dönüşür.


  • marlonbranda  (19.02.21 14:13:13 ~ 14:13:37) 
yulaf > mass gainer

gainer içeriklerine bakarsan büyük oranda şeker olduğunu görürsün. kesinlikle sağlıklı ve uzun dönem kullanılabilecek ürünler değiller. içeriği karbonhidrat olan gainerlar da ciddi pahalıdır.
  • orpheus  (19.02.21 14:27:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.