[]

Protein tozu ile beslenme hk

Günaydın sevgili duyurucular. Ofisteki bir grup arkadaş beraber diyete başladılar. İçlerinden birisi de akşam öğünü olarak protein tozu satmış bunlara. Akşam çıkmadan bir ölçek tozu içip gidiyorlar. Normalde spor sonrası kullanıldığını biliyordum. Öğün yetime protein tozu kullanılabilir mi bir avantaj/dezavantajı olabilir mi acaba




 
üzerinde beslenme amacıyla kullanılamaz yazıyor bazılarında bendeki


  • ShadowOfMoon  (19.02.21 09:15:45) 
bir ömür protein tozu ile yaşama gibi şeyler yapmayacaklarsa günlük alacakları 30 gr wheyden bir şey olmaz. arsenik içmiyorlar.


  • Efoody  (19.02.21 10:24:54) 
Bir zararı olmaz. Ha bana göre mantıklı değil sonuçta onun da bir kalorisi var ve onun yerine 100-200gr tavuk göğsü yiyip tok hissetmeyi tercih ederim. Ama bir zarari falan olmaz.

Tek sorun surdurulebilir degil ve surdurulemeyen diyete ben karsiyim biraz.
  • logisticsmanager  (19.02.21 13:11:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.