[]

yurtiçi kargo şubeden teslim alma

Yurtdışındayım, birkaç güne döneceğim, ben gelene kadar ancak teslim edilir diye bir hafta öncesinden sipariş vermiştim Hepsiburada’dan.

Siparişim, zamanından önce kargoya verilmiş ve gelmiş şu an, teslim edilemedi yazıyor statüsünde.
Sanıyorum o kargo şubede 3 gün daha bekleyip sonra geri dönecek.

Babam kargomu benim yerime şubeden teslim alabilir mi? (Kargo takip no’mu ve TC kimlik no’mu verip)

 
Şubedeki görevlinin kötü gününe denk gelmezse %99.99 alır. Soyadınız aynıysa direkt alır zaten hiç kıllatmazlar.


  • kalifiye balta sapi  (18.02.21 21:43:42) 
valla yurtiçi kargoyu ben çözemedim, bir gün illa kimlik diye tutturuyolar, bir gün yok kimlik istemeyiz illa kod gelcek telefona o kod olmadan olmaz diye tutturuyolar.

babanız şubeye vardığında sizinle de telefonla konuşursa kod geldiği gibi iletirseniz bi sıkıntı çıkmaz.
  • killerbee  (18.02.21 22:00:41) 
Kargo kodu geliyor temassız teslim için o kodla rahatça alabilir.


  • olaylar olaylar  (18.02.21 22:21:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.