[]

Ubisoft Connect - terms of service sorunu

mereti her açtığımda "updated ubisoft connect terms of service" çıkıyor. Her seferinde kabul ediyorum, her seferinde yine çıkıyor. Aynı şekilde ubisoft.com'a da her girişimde bu "terms of service" nanesi çıkıyor, onu da defalarca kabul ettim. Ama en fenası oyunu açıyorum "terms of use" güncellemesi var diye oyuna girmiyor(Assassin's Creed Unity). Delirtti beni bu ubisoft connect.

bir kaç yerde steam launcher ile bağlantılı olduğundan söz edilmiş ancak steam'den alınmış ubisoft oyunum yok.

böyle bir sorun yaşayan, çözümünü bilen var mı?

 
Şaka gibi, birebir aynı sorunu birebir aynı oyunda ben de dün yaşadım. İnternette Uplay'den çıkış yapıp tekrar giriş yapın çözülür yazıyor ama çözülmedi. En sonunda dellenip oyunu sildim severim yapacağınız işi diye. Olan 55 gb download'uma oldu.


  • kalifiye balta sapi  (18.02.21 21:28:03) 
Benim de en son 2 girişimde öyle oldu. Üstelik Geforce Now ile giriş yapmışken.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (18.02.21 22:02:15) 
@kalifiye balta sapi
illa oynamak istiyorsanız açmanın yolu var ama her seferinde uğraşmak can sıkıcı.
her açışta uğraşıp oyunu açmak isterseniz;
ubisoft connect'e bağlanın sonra offline moda alın o şekilde oyuna giriş yapın oynayacağınız bölümü açın. Bu şekilde açabiliyorum.
save dosyası da senkronize olsun derseniz; Bölüm açıldıktan sonra "esc" ile oyunu durdurun alt+tab ile ubisoft connect'e dönüp tekrar online yapın. Bağlandıktan sonra oyuna dönün, "bağlantı hatası" ekranı çıkacak tamam deyin geçin, oynamaya devam edebilirsiniz.

oynamak için bulabildiğim tek yol bu şekilde ancak oyundaki "online" içerikler kesinlikle açılmıyor.
  • late viper  (18.02.21 23:40:35 ~ 23:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.