[]

saatimi gmt+2'ye sabitlersem?

nasıl bir sıkıntı yaşarım? türkiye'de yaşıyorum.

hep 23'te uyuyup 7'de kalkan bir insanım, yorganı atınca karşımda zifiri karanlık görmekten bıktım. diyeceksiniz o zaman 00'da uyu 8'de kalk, hayır o ruhani huzuru bulamıyorum dijital ekranda 8 yazısını görünce. çok geç geliyor. gece 00'da da gün dönmüş oluyor ve geç geliyor yine, ergen hissediyorum, kötü düşünceler geliyor aklıma. 23'te uyumalıyım yani.

bu sebeple yunanistan/romanya saatine geçsem ne sıkıntı yaşarım? yasaklar konusunda bir problem olabilir, market açılış kapanış vs. onun dışında işim öyle saat eksenli bi iş değil. yapsam mı bunu? hı, ne dersiniz?

 
son paragrafı okumaya başlayınca istemsiz güldüm kusura bakmayın asdfgh

mevzuya gelirsek ben böyle bir şey yapsam ilk zamanlar her an aklımda olur ama bu durumu kanıksayınca unutmaya başlayabilirim. hele şu an yasak saatleri vs. varken sürekli saatlerle işimiz olabiliyor. gerçi yakında yasaklar kalkacak ama işe gitme, arkadaşlarla buluşma, belli bir saatte başlamak istediğiniz bir programı unutursanız patlarsınız. saatinizin köşesine saatinizi geri aldığınızı düşünerek renkli bir ip bağlayın. her baktığınızda aklınıza gelir.
  • olutaklidi  (18.02.21 13:27:02) 
Saatle oynamak yerine algınızla oynayın, 8'in erken bir saat olduğunu kabullenin.


  • kaptan maydanoz  (18.02.21 13:34:11) 
O iş zor, tamamen hayattan izole yaşamıyorsabız şu an yaşadığınızdan daha büyük problem yaşarsınız.

Avrupa'da yaşıyorum, tr den 2 saat geri. Yazın fark 1e iniyor. Öte yandan diğer Bulgaristan ve Ukraynada akrabalarım var. Onlarla da sene boyunca 1 saat fark var aramda. Yani özellile kışın 3 farklı saat düşünmem gerekiyor akraba ve arkadaşlarla. Şu işten çıktı mı, saat geç oldu mu vs gibi. Onlarla iletişimde değilken pek problem olmuyor sorudaki gibi farklı saatte yaşamadığım için ama tr ya da başka ülkeye gidince problemler çıkıyor. Yani bir yere bilet alsanız, konser, uçak, biriyle görüşecek olsanız onlar hep karışacak. Benim bazen uygulamalar sapıtıyor, ülke değiştirince. Bence de saate alışın
  • senolll  (18.02.21 14:25:52) 
Yürü be! Kim tutar seni! Ben olsam yapardım.


  • superfluid  (18.02.21 15:00:41) 
Yap yap


  • yarey  (18.02.21 15:58:02) 
yap bir 6 ay gozlemle. sonra buraya cevap yaz bakalim nasilmis


  • baldur2  (18.02.21 15:59:30) 
saatinizi ileri geri aldığınızda , ileri geri aldığınızı bileceğiniz için sabah kaçta uyanırsanız uyanın, TR saatine göre hesap yapacak beyniniz. "3 yazıyor ama aslında 9, 5 yazıyor ama aslında 2" gibisinden. bu yüzden bir esprisi olacağını sanmıyorum.


  • co2s2  (18.02.21 16:17:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.