[]

dji mini 2 drone hakkında öneri

merhaba,

dji mini 2 almak istiyorum. ilk drone'um olacağı için kararsız kaldım. amazon.com.tr'den baktığımda;

dji mini 2 fly more combo (gönderici tripodfoto): 6.750 tl ( www.amazon.com.tr )

dji mini 2 (gönderici amazon germany) : 3.711 tl ( www.amazon.com.tr )

iki konuda sorum var:

1. fly more combo için, 2 pil, pil kutusu, 12 vida, 4 pervane seti ve pervane tutucu için 3.000 tl ek ödeme yapmaya gerek var mı gerçekten? ben mi bir şey kaçırıyorum? (hepsiburada da 5.999 tl, www.hepsiburada.com)

2. combo olmayanda göndrici amazon germany, fiyata ithalat ücreti depozitosu dahil, vergi ve gümrük masrafları için. bunu tercih etsem bir sorun yaşar mıyım?

teşekkürler.

 
pervane tutucu - kapalı ortamda uçurmayacaksan gereksiz, uçurma zaten.
pervane seti --> mutlaka eninde sonunda almak zorunda kalacaksın bir set daha, fiyatlarına bak derim.
pil kutusu --> pilleri teker teker şarj etmek yerine tek seferde hepsini şarj etmene yarıyor. güzel bir şey ama şart değil.
pil --> en önemlisi bu. mini 2 bir pilde 20-25 dk kadar uçuyor. nerede uçurmayı planladığına göre değişir. büyük şehirdeysen zaten bir iniş kalkışta polisler tepene binecektir o yüzden gerek yok, hemen uç fotonu çek indir kaç. ama dağda bayırda çekeceksen evet 2-3 pil güzel olabilir. sonra pili ayrıca da alabilirsin istersen.

onun dışında gönderici almanya olmasında hiç bir sakınca yok, al gitsin.
  • roket adam  (18.02.21 12:58:50) 
teşekkürler.

gönderinin almanya olması nasıl bir sakınca doğurabilir?
  • altinci nesil caylak  (18.02.21 15:01:04) 
Mavic mini 2 500 gram altında olduğu için sivil havacılıktan yazı almaya gerek yok sanıyorum. Dolayısıyla sadece Amazon’un gösterdiği ücreti ödersiniz. Tek pil bu modelde yeterli olur bence, dolayısıyla combo olanı almaya gerek olmayabilir ancak her türlü uçuş izni almak zorundasınız, biliyorsunuzdur umarım.

Ağırlık 500 gram üstü olsaydı yurtdışından getirilen droneları gümrükten geçirmek için bir ton uğraşmak gerekirdi.
  • orient blue  (18.02.21 15:52:39) 
iha0 ve iha1 sertifikam var. uçuş izni için her türlü başvurmak gerekiyor ancak yeşil alanlar için zaten onay otomatik veriliyor.

teşekkürler.
  • altinci nesil caylak  (18.02.21 17:04:57) 
mini 2 500 gram altı olduğu için kaydedemiyorsun zaten dolayısıyla shgm üzerinden izne de başvuramıyorsun diye biliyorum. kaçak göçek uçurursun.


  • roket adam  (18.02.21 17:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.