[]

Su vida nasil acilir? (Alet edevat sorusu)

Linkteki vidanin oldugu yere elimiz girebiliyor fakat bir aleti dondurebilecek bir mesafe yok bulundugu yerde. (Klozet vidasi bu ve klozet duvara cok yakin)

Oyle bir alet olsa ki (sarjli vs) oraya soksak ve bunu sokebilsek.

Var mi boyle bir alet :)

resminiz.com

 
buna giren cıvatanın başı nerede? burayı bir anahtarla sabit tutup diğer taraftan açmanız daha kolay olur, burada anahtarla hareket etmek mümkün olsa da pek verimli olmaz. iki taraftan birini sabit tutmanız gerekecek sonuçta.


  • gkhncnzdgn  (17.02.21 22:25:56) 
uygun anahtar ,cırcır anahtar veya küçük bir lokma ile de sökebilirsin, somunun metrik kaç olduğunu bilmek lazım, bir de vidanın diğer tarafı sabit değil ise dönmemesi için pense veya anahtar ile tutmak gerekir.


  • sealth  (17.02.21 22:47:24 ~ 22:47:35) 
Orada dönebilecek alet olmaz gibi, siz nalburdan küçük kurbağacık anahtar isteyin , ufak bir şey zaten. Somunun başına göre ayarlayın , çeyrek tur çevir tekrar tut çeyrek tur çevir şeklinde açılacak.


  • synax  (18.02.21 00:27:31) 
Tork anahtarı olarak geçer. @sealth in dediği gibi cırcır olarak da bilinir. Bunun ile yapabilirsin.


  • mucoaga  (18.02.21 08:16:20) 
Göbekten cırcır yada yıldız geçme anahtar


  • basond  (18.02.21 08:54:10) 
10 ya da 12 açık ağız anahtar ile yavaş yavaş açılır, elinizin altında küçük lokma takımı varsa daha hızlı olur tabi, ama yoksa bunun için almaya değmez.

Mini kurbağacık da denmiş ama onun başı büyük olduğu için sağa sola çarpar fayda vermez.

Manevra alanı dar olduğu için, her seferinde anahtarı ters düz etmek gerekebilir ağız açısından yararlanmak için.
  • John Bloor  (18.02.21 10:34:12) 
şöyle bir aparat alıp şarjlı vidalamanın ucuna takın. bunun ucuna da uygun lokma

www.gittigidiyor.com
  • lancelot du lac  (18.02.21 11:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.