[]

Psikolog ile görüşme süreci

Yaşamış olduğum uzun süreli davranış bozukluğu sebebiyle 3 4 seansdır bir psikolojik danışman ile görüşüyorum. Haftada 1 gün 1 saat görüşüyoruz. Rutin havadan sudan çocukluktan aileden falan konuşuyoruz. Son hafta otomatik davranış formu gibi birşey gönderdim. Bir sonraki hafta, yaşadığım can sıkıcı bir olay hakkında onu doldurdum, üzerinden konuştuk. Aynı şekilde bir sonraki hafta da formu doldurmamı, form olmaz ise havadan sudan muhabbet şeklinde seans geçer dedi. Bir de görüşmelerin nasıl geçtiğini, memnun olup olmadığımı ya da farklı bir şekilde devam etmek istersem bunu paylaşabileceğimi söyledi. Şimdi öncelikle yaptığımız muhabbetlerin benim yaşadığım tik bozukluğu ile bağlantısını ben şahsen kuramadım. Bir de seansın gidişatını ben nasıl belirleyebilirim ki kafam allak bullak oldu




 
Form olmazsa havadan sudan muhabbet şeklinde seans geçer mi dedi? Bu muydu cümle? Bu biraz psikolojik danışma sürecine aykırı geldi bana.

Bu konuları terapistinle konuş bence bağlantıyı kuramadığını ve senin nasıl belirleyeceğini.
  • turkce konusan uzayli  (17.02.21 21:28:55) 
"Form olmazsa havadan sudan muhabbet şeklinde seans geçer mi dedi?" bu cümleyi kurduysa başka birini bulun :) etikten ve meslek ahlakından uzak biri gibi geldi bana.


  • westblack  (17.02.21 23:04:04) 
Yaşadığın olayları formda belirtirsen onun üzerinden gideriz ama böyle havadan sudaki günlük olaylardan konuşuyoruz dedi


  • kondansator  (17.02.21 23:05:44) 
Tamam siz isterseniz kafanızı karıştıran soruları sorun terapistinize cevapları sizi tatmin etmezse buraya sorabilirsiniz ya da başka biriyle de gorusebilirsiniz.


  • turkce konusan uzayli  (17.02.21 23:14:08) 
Siz takibi yapmazsanız biz ilerleyemeyiz demiş aslında, tavrı bilemem ama evet o otomatik düşünce formunu doldurmalısınız bdt çalışan bir psikologla görüşüyorsanız, terapinin bel kemiği o olacak.


  • kullanıcıadımbuolsun  (18.02.21 00:04:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.