[]

aracı sattim birisi alacak ama annem vekaleti nasıl verecek 1günde çıkar mı

sonunda herkesin gözüne sokmaya çalışa çalışa her yerde paylaştığım aracımı 2 haftada sattım. acildi zaten. kaporası falan tamam yani 1-2 gün içinde alacaklar.

alacak olanın da boya takıntısı varmış ama motor ustası ve kaportacı tanıdıklarına gösterdik, motorda hiç bir sorun yok kaçırmayın 16 yaşında ama daha 100bin km'de dedi. kaportacı da buraya boya atılmış ama pasta atılmamış, yani kazası vuruğu yok belli, sadece ince bir boya atılmış içiniz rahat olsun dedi.

o yüzden buradan bana inanmayanlara selamlarımı iletmek istiyorum. 16 yaşında araç bakıyorlar tertemiz bulmuşlar, yanlardaki çizik boyasını duyunca ben vazgeçtim diyen 4 kişi çıktı. gidin sifir araç veya yüksek kilometreli alin o zaman. oh rahatladım.

neyse noter sorumu sorayım, ben memleketteyim, annem istanbul'da. araç onun üstüne. bana vekalet verip benim burada satışını yapmam lazım. islak imzalı bir kağıt alıp onu buraya yollaması mı gerekiyor yoksa her şey sistem üzerinden aynı günde yapılabilir mi vekalet + satış?

 
hayırlı olsun,
anneniz notere gidiyor sizin tc nizi vererek ogluma araç satışı için vekalet vermek istiyorum diyor, bir de ekliyor. oğlum başka şehirde ONLINE VEKALET VERMEK İSTİYORUM! diyor.
sonra siz notere gidiyorsunuz annenizin tc sini verip bu kişi bana ONLINE VEKALET VERDİ araç satışı yapıcam alıcı da burada diyorsunuz.
alışveriş yapılıp konu kapanıyor
basit bir işlem. anında ekrana yansıyor.
  • erty_ksk  (17.02.21 19:01:45 ~ 19:02:22) 
hayırlı olsun üstat. araç gerçekten miss gibiydi. imkanım olsa kaçırmazdım.bizim millet sever 3 kuruşa 5 köfte istemeyi :)
alan kişi güle güle binsin.

  • since1907  (17.02.21 19:37:10) 
Kardeş 50 ye miverdin 60 ami verdin.


  • opitseri  (17.02.21 20:04:13) 
@since1907, @erty_ksk teşekkürler çok açıklayıcı oldu :)

@opitseri, 70 hocam yarın atarım havale ss ini.
  • ananiyimioguz  (17.02.21 20:21:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.