[]

Ev ici Fitness Bisikleti

Sorum teknik detaylarla ilgili degil.

Alanlar kac senedir kullaniyor; duzenli kullaniyorlar mi; yoksa yuruyus bantlari gibi havlu askiligi olarak mi kullaniyorlar? Deneyimleriniz neler?

Benim durumum: Disarida bisiklet (hem yaris bisikleti hem de crosslar ile) deneyimim var. Sehir ici ulasim aracim da bisiklet. Ancak pandemiden beri hic gunluk tura cikmadim. Evimin oldugu yer tur icin iyi bir "cikis noktasi" degil, belki havalar duzelince motivasyonum artar ve denerim. Ama sanmiyorum.

Pandemi oncesi spinning derslerine gidiyordum ve cok ozledim bu dersleri. Evde spor yaparken sadece mat üzerinde tepinmekten bunaldim. Haftada iki kez yoga dersine katiliyorum ama ter atacagim sekilde hareket etmeyi de istiyorum. Alsam mi bir training bisikleti?

 
Bence alma derim bir heves alınıyor ama evde spor olcak şey değil.


  • ketkaratudun  (17.02.21 19:16:12) 
bence al. ben yeni aldım uygun fiyatlı bir ürün. nabız falan ölçmüyor ama işimi görüyor. hiç yoktan evde mat üzeri antrenman öncesi ısınmak için kullanıyorum. düzenli kullanıma henüz geçmedim. ama böyle bir dönemden çıksak bile evde her daim antrenman ekipmanı bulundurmak iyi fikir. havlu askılığı gibi niyetlerle kenara atacak kadar maymun iştahlı olmadığım için bu konuda pek bir yorumum yok.


  • apurucikipi  (17.02.21 19:17:47) 
hazırda 27, 28, 29 inç jantlı bir bisiklet (yol, dağ, city, cross vs) varsa bike trainer de mantıklı olur.

çok daha az yer kaplıyor ve sarmadığı noktada ikinci el piyasası da canlı.
(türkiye'de öyle en azından)
  • filteria  (17.02.21 19:33:17) 
Ofisten bi arkadaşım yürüme bandını aylık kiralamıştı. Bi firma sana ürünü 1 aylığına evine kadar getiriyor. Eğer süresini 1 ay daha uzatmazsan ay sonunda gelip geri alıyor. Aylık 70 tl miydi neydi. Bence bisiklet olayında da vardır bu. 1 aylığına kirala. Baktın iyi gidiyo, ikinci ay gidip satın alırsın.


  • turuncu tonlarda  (17.02.21 22:14:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.