[]

Bu ara full time ofise dönen var mı

Sanki bi anda herkese gelin diyecekler gibi geliyor bana. Size diyen oldu mu?




 
Vallahi ben de aynı düşüncedeyim, sürekli evi iyice bi temizliyim evdeyken de daha da detaya inemem diyorum :) 2-3 haftada birer hafta gidiyoruz


  • esinikaybetmiscorap.  (15.02.21 22:09:17) 
Dünyanın en saçma firmasında çalışıyorum.
IT sektörü olmasına rağmen haftada 3 gün ofise gidiyoruz.
Martta ful ofise dönüyoruz.
Fakat yan odadaki insanla zoom üzerinden çalışıyoruz.(??)
  • kismisolungac  (15.02.21 22:40:33) 
Biz geçmedik. Dönüleceği zamanda da haftada 5 gün boyunca kesinlikle gelmeyeceğiz, home office günleri artacak dediler.

Zaten şirket bir katı iptal etti, yer yok mecburuz dönüşümlü çalışmaya.
  • jazzabel  (15.02.21 22:40:38) 
dönmedik, marttan beri hiç dönmedik hatta. döneceğimiz zaman da bir daha hiç haftanın 5 günü ofise gideceğimizi sanmıyorum, mutlaka min 1-2 evden çalışma günü olacak.


  • la lykia  (16.02.21 00:34:19) 
Geçen marttan beri sadece 1 defa gittim şirkete. Sene sonuna kadar kesin gidilmeyecek, kesin koruyan aşı ya da kesin tedavi bulunursa o ayrı.

Pandemi bitse bile muhtemelen bir daha hiç 5 gün ofis çalışması olmayacak, haftada bir ya da 2 haftada bir duruma göre toplanacağız, beklentiler konuşmalar bu yönde, yurtdışı merkezin karar vermesini bekliyoruz.

Artık herkes alıştı, yeni düzene göre ayarladı kendini,bütün toplantılar zaten online, bu şekilde de gayet verimli çalışıyoruz biz, çok memnunum bu durumdan. Yazılımcı falan değilim bu arada mali işler-raporlama, gerçi çalışmam için bir laptop ve internet bağlantısı yeterli.

Ama işin ilginç yönü herkes uyum sağladı bu duruma, üretimde birebir çalışanlar hariç tüm bölümler kendini çok güzel organize etti. Mesela benim fiziksel olarak şirkete gitmeme gerek yok, ama illa ki evrak dosya ihtiyacı olanlar, evrak imzalamak durumunda olanlar bile rutine oturttular, haftada 1 gün dönüşümlü olarak şirkete geliyorlar, kimisi tüm gün şirkette kalıyor, kimisi 1 saatte işini ayarlayıp alması gerekeni alıp eve geri dönüyor.

Şirketinde işine geliyor bu durum. Toplantılar online olduğu için seyahat masraflarından deli gibi tasarruf yapıyoruz, first class-business class uçak biletlerinin parası şirkete kalıyor. Ofislerin aydınlatma-ısınma masrafları yok seviyesine indi, beyaz yaka servis kullanmıyor, öğle yemeği yemiyor ordan da var tasarruflar.
  • zikardo  (16.02.21 03:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.