[]

kısa converse vs. uzun converse

converse alacağım. fakat uzun mu kısa mı alayım bilemedim. genel de kot, kargo pantolon, bazen bermuda şort falan giyerim. aslında uzun istiyorum ama;

yaz aylarında uzun converse giyilir mi? rahatsız eder mi? ve hiç gözlem yapmadım; giyenler var mı?

ha bir de ucuza satan yerler var mıdır? yoksa heryerde fiyatları standart mı?

erkeğim.

 
real de, metro da felan düz renk bazı modeller ucuza satılabiliyor. şortla felan bence uzun gitmez, kısa candır. kısa alın kısa.


  • zozjotejmnk  (21.05.10 13:42:13) 
uzun converse asla rahatsız etmez. aslında gayette şıktır.
ama erkeğe kısa daha iyi duruyor bence de...

  • thebitterend  (21.05.10 13:48:50) 
kısa al giyerkende daha rahat bana göre.
zozjotejmnk e katılıyorm metroya bak.

  • enter saltman benim  (21.05.10 14:21:17) 
uzun converse kot pantolon altına falan güzel oluyor ancak bermuda şort ile bir fiyasko. ben yazın giymek zorunda kaldım bi kaç gün vallaha bir daha giymedim. kısa candır hem şort ile de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


  • raikkonen  (21.05.10 14:58:49) 
kisa alin bence de, uzun pantolonun altina da giyilir kisanin da.


  • mamu  (21.05.10 15:27:15) 
kısa.


  • miss antartika  (21.05.10 20:01:20) 
bence kısa al hatta beyaz kısa gayet bej rengi bermudalarda hoş duruyor kot eşofman herşeye gidiyor


  • tatarcan  (21.05.10 21:15:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.