[]

Honda civic type r vs. Bmw z4

Arkadaslar bu 2 araç arasından alacak olsanız hangisini hangi sebeple alırdınız?
Type r son kasa 310 hp olandan bahsediyorum.
Bmw z4 ise 3.5 motor olan 2010-2012 civarındaki modellerden bahsediyorum.


 
z4 3.5 motor değil 3.0. eğer z4 3.5is'den bahsediyorsan arkadaşımda vardı güzel motoru vardı fakat sıkıntı çıkartıyordu arada. n54 motora sahip, güçlendirmeye açık bir motor. eğer uğraşmak istesem ve altından kalkabileceğimi düşünsem alırım. yüklerim.

kafam rahat olsun diyeceksem type r alırım manuel olması şartıyla.
  • false pretension  (15.02.21 15:57:42 ~ 16:02:16) 
Z4 sanırım son kasa değil, bir önceki kasa oluyor. Bence zamansız bir tasarımı var, müthiş bir otomobil. Hiç hondayla falan uğraşmaz, z4'e girerdim direkt, hem modifiye, hem performans, hem keyif, hem tasarım, hem marka olarak hondadan gömlek gömlek üstün.

Tek sıkıntı temizini bulmak zor.
  • roket adam  (15.02.21 16:14:52) 
ben z4 alırım. bmw sürekli arıza çıkarsada alman her daim önde.


  • mikahakkinen  (15.02.21 16:29:01) 
Hmm bmw z4 lerin arızası ocagimiza incir ağacı dikmesin? Çok kişiden duydum bunu çünkü.


  • vanhad  (15.02.21 17:04:09) 
üstad tabii ki z4'ler biraz daha eski ve riskli olacak o bakımdan, ama o kadar para vermişken gerçekten otomobil kullanmış olursun yani. type-r bildiğin trafikte binlerce görebileceğin hb civic'in hızlısı, z4 tamamen apayrı bir platformda üretilmiş bir spor otomobil. bi 20-30 bin kenarda tutarım, arızalanırsa da yaptırırım. bambaşka bir klasman bu yani.


  • roket adam  (15.02.21 17:21:25 ~ 17:21:48) 
elimde 2 araçlık bütçe yoksa Type-R alırdım. Z4 ile tatile çıkamazsın, yeri geldi 3 kişi seyahat edemezsin. bagajına koli bile koyamazsın. Z4 alırım yanına da gündelik kullanım için bir ford focus alırım dersen olur. type-r tek arabada hem spor hem aile hem de gündelik kullanıma çok daha uygun.


  • orpheus  (15.02.21 20:35:01) 
ikisini de almam.

civic type r tasarim olarak facia, oyle bir aracin icinde gorunmek istemem, rezillik.

Z4lerin ilk kasasinin hastasiyim ama gunluk kullanima gelecek bir arac degil, ikinci arac olarak kullanilabilir. Ikinci nesil, hele 3.5 turbo ise kesinlikle uzak dururum motorlari cok problemli. Ilk kasa, 2006-2008 z4m alirim, atmosferik m3 motoru olandan, haftasonu gezintilik. O da kesin sikinti cikartir da iste en azindan turbo problemleri yok.

Amac ne onu bilirsek birseyler onerebiliriz.
  • cooperr  (17.02.21 21:41:32) 
Hocam amac keyfe kedere gezmelik. Gunluk kullanım olmayacak ama sanayi ilede akraba olmak istemiyorum eski model olarak.
Yani aslında istediğim performans + görüntü + sorun çıkarmayacak bir araba bütçeye göre tabi.

  • vanhad  (18.02.21 13:02:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.