[]

yasağa sizce uyuluyormu istanbulda

5e kadar yasak yok mantığında herkes benim gördüğüm. aşağıda bir duyuruda bekçiler çevirip ceza yazmışı görünce şaşırdım. şişli tarafında bu kar yağışa rağmen çoluk çocuk yaşlı dolaşıyorlar
ben de dışarı çıktım evet hem hava soğuk diye mama bırakim dedim ama çok kişi bırakmıştı zaten hem de fırına



 
Ben bu hafta sonu kısıtlamalarında ilk kez bugün dışarı çıktım hayvanlara temiz su bırakmak için. Çıkmışken mama almak için evin karşısındaki Migros’a da girdim. Bizim burdaki Migros sakin oluyor genellikle ve bugün gördüğüm hali şimdiye kadar gördüğüm en kalabalık haliydi. Evim de tam cadde üzerinde ve hafta sonları balkona her çıkışımda caddede en az 15-20 insan görüyordum.


  • ms brownstone  (14.02.21 17:37:16 ~ 17:38:50) 
Akşam 21 sonrası dahil olmak üzere yasaklarda çok kez çıktım. Sadece bir kere jandarma durdurdu onda da şansa gerçekten işe gidiyordum hemen saldı. Yasağın her türlüsünü saçma buluyorum, keyfi çıkanların %100 destekçisiyim.


  • zoghurt  (14.02.21 17:40:23) 
zerre uyulmuyor, maske bile takılmıyor, sokağa çıkma yasaklarında araçla çıkmıyor millet tabi ama herkes çoluk çocuk dibdibe dışarda maske takan bile yok

bişey deyince çocuk onlar deyip kendilerini katmıyolar bile. oysa 50 tane çocuk göt içi kadar çocuk parkında birbirine bulalştırdıktan sonra ailelerine taşıyor.
  • killerbee  (14.02.21 18:16:08 ~ 18:17:57) 
yavas yavas deniyorum. once 5'de uzak markete gittim. sonra metroya bindim. sonra otobuse. daha sonra 6 da ciktim yurudum. izin kagidi olup da dolasanlara ne kadar kontrole takildiklsrini sordum. nerdeyse hic takilmiyorlar. onumuzdeki hafta hava guzel olursa yasak masak dinlemeyip cikicam. ceza yazarlarlarsa da 1 kereligine yazsinlar.


  • buenosdias  (14.02.21 19:10:55) 
dün şile'den ataşehir'e geldim arabayla. yaklaşık 1 saat 10 dk sürdü yok. bir kere bile çevrilmedim.


  • roket adam  (14.02.21 22:43:23 ~ 22:43:36) 
Uyulmuyor, insanlar inadına yapar gibi daha da fazla sokaklara çıkıyor bence. Camdan her baktığımda bir sürü insan ve normal ticari olmayan araçlar görüyorum.


  • Mossy  (15.02.21 12:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.