[]

hastanedeki memurlar içinden konuşmuyor mu?

Ağızlarında 2 maske ve arada cam var. Mıymıy konuşuyorlar sanki. Size de öyle gelmiyor mu?




 
konuşmaktan bıkmışlardır.

bunu da dert edinmek, ne bileyim.
  • NightBringer  (14.02.21 10:32:09) 
Adliyede de hastanede de öyle.
Dert ediyoruz çünkü 5 kere tekrarlatmak zorunda kalıyoruz @nightbringer

  • megalomaniac  (14.02.21 10:35:24) 
Dert etmemin sebebi ne dedigini anlamamam.


  • gelmeistemem  (14.02.21 10:51:24) 
Evet öyleler. Hatta iş yapmaktan da imtina ediyor bir çoğu. Sanki zorla oturtuyorlarmış gibi.

Tekrar ettirin, yapacak bir şey yok.
  • chicha_v2  (14.02.21 11:34:20) 
zaten mıy mıy konuşuyorlardı, maske, cam ve mesafe ile iyice anlaşılmaz oldular.

@NightBringer kusura bakma dert ediyoruz, çünkü normalde bile sorduğun soruya lütfedip de zar zor ve mıy mıy cevap verenler, şimdi bir de duyulup anlaşılmadıkları halde "anlamadım, tekrar eder misiniz" dendiğinde azalıyor ve tersliyorlar.
  • halanne  (14.02.21 12:58:50) 
azarlıyorlarsa siz de azarlayın. kendilerine işlerinin bu olduğunu hatırlatın. ama olayı orada bırakın aklınızdan uçsun gitsin. çünkü bu memlekette bunlara taktığımız için erkenden yaşlanıyoruz ama memleket bu işte. dert edinince biz zarar görüyoruz orada mıy mıy konuşanın umrunda olmuyor.


  • NightBringer  (14.02.21 16:05:59) 
onun için kpss kastı. oraya oturacak ve çalışmayacak.


  • OrangeYellow  (14.02.21 16:11:27) 
ayrıca dış aramaya açık olan yanıbaşlarındaki o telefonu asla açmazlar, çünkü sekreterlik mi yapmaya geldiler oraya canım. 30 kilometre yol gidersin, bir soru sormak için.


  • esref  (14.02.21 16:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.