[]

kim milyoner olmak ister telefon jokeri

arkadaş bu yarışmada telefon jokerine soruyu okurken bire bir aynen okumak mı gerekiyor? zaten 30 saniye süre vermişsin, eşşek şeyi kadar da soru sormuşsun. sürenin tamamı soruyu okumakla geçiyor, hele bir de telefondaki anlamazsa yandı gülüm keten helva.

ya hu kendimiz kısaltıp, karşıdakinin anlayacağı hale getirip öyle sorsak olmuyor mu?

soruya bak: "üzerinde yunus emre'nin portresi bulunan banknotu, üzerinde fatma aliye'nin portresi bulunan banknota bozdurursak, elimizde kaç banknot olur?" bir de şıklar var.

lan adam bunu 30 saniyede nasıl okusun da karşıdaki de doğru düzgün anlayıp cevaplasın?

yunus emre'nin 200 tl'nin üzerinde olduğunu bilmişsin, fatma aliye'yi bilememişsin. aradın jokeri, "fatma aliye hangi paranın üstünde?" diye sorsak ban mı yiyoruz, eleniyor muyuz, yasak mı lan? illa hepsini tek tek okumak mı lazım?

 
yasak değil


  • jelly bear  (13.02.21 23:57:22) 
büyük ihtimalle orda yarışan yarışmacıların geneli, koltukta olmanın heyecanıyla tüm soruyu okumak istiyorlar. çünkü bilinçaltları onlara "sen bu soruda joker kullandıysan demek ki sorunun cevabını hiçbir şekilde bilmiyorsun" pompalıyor.

ama ben yine de, dediğiniz gibi soruyu mantıklı bir şekilde kısaltıp soran yarışmacı da birkaç kez görmüştüm.
  • makarnavodka  (14.02.21 00:07:53) 
Kenan isik'tan beri izlemiyorum, cast kullanimi, sosyal medyada gundem olma, tartisma yaratma gibi produksiyon urunu yapay seyler kasiliyor artik. Ama soruyu istedigin gibi kisaltip sorabiliyordun, Kenan Isik mudahale etmiyordu eskiden ama nedense 95% buna basvurmuyordu, pratik zeka eksikligi ya da panik olma durumu var sanirim


  • neverletyougodown  (14.02.21 00:10:26 ~ 00:12:58) 
ben kısaltarak sorulduğuna şahidim. yani kısaca yunus emre ve fatma aliye hangi paralarda var diye de sorabilir kişi.


  • neira  (14.02.21 00:12:22) 
Ben kısaltarak sorulduğunda sunucudan uyarı alınarak sorunun tamamınının okunması gerektiği talimatının geldiğine şahit oldum.


  • Kahir ekseriyet  (14.02.21 00:33:43) 
O an gena heyecan yapıyorlar. Ben birkaç kişiye sunum yaparken bile transa geçip olduğu gibi okudum birkaç sunumunda. Baya da çalışmıştım her sayfayı nasıl anlatacağıma. Ben bile böyle olduysam onlar orada nasıl kısaltmaları gerektiğini düşünemez.


  • diffarentiationation  (14.02.21 06:08:56) 
Benim bir arkadaşım katılmış yarışmadan çnce jokerde tüm soruyu okuması için uyarıyorlarmış


  • birdposing  (14.02.21 10:08:54) 
bu arada hatalı bir harekette sahne yeniden çekiliyor. arkadaşımın telefon joker sorusu 3 kez çekilmişti mesela. yani script zaten o. alacağı para baştan belli. herkese öyle olmuyor.


  • neira  (20.02.21 16:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.