[]

Koltuk altı ve genital bölgeye lazer epilasyon öneriliyor mu?

Önceki duyurularda bol bol koltuk altı lazer epilasyondan sonra koku olduğunu yazmış insanlar. Gerçekten böyle mi? Yaptıranlardan ve duyanlardan yorum bekliyorum.

Genital bölge için tamamen bitmesi sağlıklı değildir sanırım ama bir kaç seans azaltmak için yaptırsak nasıl bir şey olur?


 
koltukaltında herhangi bir koku falan olmuyor, hatta ilk defa duyuyorum öyle bir şey olduğunu.

genital bölge tartışmalı bir konu, biraz da kişiye göre değişen bir şey.
herkesin kıl yapısı farklı olduğu için birkaç seans azaltmanın etkisi ne olur, ne kadar kalıcı olur gibi şeyleri söylemek çok zor.
  • blatta hiberna  (13.02.21 17:46:25 ~ 17:46:49) 
Ben tüm vucut lazer epilasyonunu 10 sene önce filan yaptırdım. Koltuk altı genital vs dahil. Koku filan olmadı. Kıl kökü ten rengi kişiden kişiye değiştirir lazer epilasyon başarısını. Ben memnun kaldım.


  • hindistan cevizi  (13.02.21 18:25:35) 
ben genitalde karna doğru olan kısma yaptırabildim. daha aşağısını erkek çalışan olmadığı için yapmadı çoğu yer. hem de acıtırdı diye istemedim alexander ile bile


  • ShadowOfMoon  (13.02.21 18:35:34) 
Koku olmuyor ya ilk defa duydum ben de. Hatta aksine tüy kalmadığı için terden koku olmaz yani.

Ikinci soruyu yapan yerle konuşabilirsin. Benim de tamamen bitmedi ama yoka yakın. Ben de cok memnun kaldım lazere gitmekten.
  • turkce konusan uzayli  (13.02.21 18:38:24) 
Maalesef bende oldu. O zamana kadar hiç terleme ve koku sorunum olmamıştı.
İlk seans sonrası mevsim kış olmasına rağmen koktuk altı terlemem fark edilir derece arttı. Gün içerisinde koltuk altımda ıslaklık da değil, bayağı böyle şelale gibi şırıl şırıl terlediğimi hissediyordum. Seanslar bitene kadar da bu durum devam etti. Kilo, hormonal bir sorunum da yok yani. Alexandrite lazer yaptırmıştım. Bu arada sadece lazer değil; iğneli epilasyon, ağda gibi yöntemler de terlemeyi artırabilir.

Evet,genital bölgede tamamen bitmesi sağlıklı değil.
  • yineiyisinoxford  (13.02.21 19:06:15) 
Koku falan olmadı. Aksine o bölgede hiç kıl çıkmadığı için tertemiz.


  • ruhen hastayim ben  (13.02.21 19:08:32) 
Bende de koku problemi oldu maalesef. Öncesinde neredeyse hiç terlemeyen ve ter kokusu nedir bilmeyen bir insan olarak şimdi soğuk havalarda bile terliyorum ve ter kokuyor. Kol altı dar olan hiç bir şey giymemeye çalışıyorum sırf bu yüzden.


  • opucuk baligi  (13.02.21 20:56:29) 
Bende de koku problemi oldu. Normalde hic terlemeyen, hic kokmayan bir insanken ter kokusuyla tanistim.


  • 65 derece  (13.02.21 23:39:39) 
bende ekstra terlememe etkisi olmadı ama koltuk altı ter kokusu sorunu oldu. %50 ihtimal gibi düşünebilirsin. hayatı etkileyen bi durum da değil, yine olsa yine giderim. genital bölge hiç bitmiyor sanırım zaten. ama birkaç seans da azalmasına yeter mi bilmem. o şekilde bi işleyiş mantığı yok çünkü.


  • olutaklidi  (14.02.21 02:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.