[]

Pazartesi ak trol akrabam evimize gelecek

Ak partinin çelişkilerini ve haksızlıklarını anlatan hazır kaynak var mı özet web sitesi gibi. Bombalamak istiyorum da (örn Öcalanın kardeşini trt ye çıkarması) biliyorum beyhude davranış ama yorulmadan gömmek istiyorum




 
Yol yabdılar, sıra alamadığın sağlık sistemi şok güzel, almanlar bizi gısganıyor.
Bence sen pes edeceksin, boşa uğraşma. He he de geç

  • neymis  (13.02.21 15:21:59) 
Üstad Necip Fazıl’ın çok sevdiğim bir beyiti var, duyuruyu okuyunca direkt aklıma geldi.
“Görmemek için bakan mavi, yeşil, elâ göz;
Köre görünse şaşmam sana görünmeyen öz.”

Belki çelişkileriyle yaşamayı seviyordur :)

Mesela arada ısıtılan şu yeni anayasa söylemi kaç seçim gördü?
  • epitaf  (13.02.21 15:22:28) 
kısa zamanda bu çalışma ile zor işin. yavuz hırsız ev sahibini bastırır. adamlardan iliksizlik akıyor, tartışmaya dahi gerek yok.


  • mikahakkinen  (13.02.21 15:29:43) 
canını sıktığınla kalırsın hocam uğraştığına değmez.

bi sokak röportajı vardı berat albayrakın sözlerini kemal kılıçdaroğlu söyledi diye tepkileri alıyorlardı sonra spiker "aa pardon onu söyleyen beratmış" diye uyarınca vatandaş direkt r yapıyordu. o tarz eğlenceli aktiviteler deneyebilirsin. anlatmayla olacak işler değil.
  • hadsafhada  (13.02.21 15:34:50) 
Ak trol diye tabir edilen insanlar oturup arastirip cok mantikli bulduklari icin bu partiye oy vermiyor. Senin yasam tarzindan su veya bu sebeple ayri dustukleri, ve kendilerini herhangi bir sebeple bu yasam tarzinin disinda gordukleri icin oy veriyor ve argumanlarini benimsiyorlar. Celiski haksizlik falan etkili bir arguman olmaz, cunku oy verme sebepleri celiskisizlik ve devletin haklari savunmasi vs degil. Tamamen kendilerini ait gordukleri topluluk ile alakali.


  • JohnOakley  (13.02.21 15:54:22) 
bir yerden hamamböceği bul, koy karşına biraz da şeker ver, sonra anlat akp'nin vukuatlarını. en azından seni çıldırtacak yanıtlar vermez. boşver bence hiç girme o konulara. :D


  • bohr atom modeli  (13.02.21 16:30:08 ~ 16:30:28) 
cahillik bir durum değil, tutumdur. aktrol'lük de aynı şekilde.

efor harcama. şansın varsa akit tv'de cem toker'in olduğu bi program falan çıkar da ekrandakilerle birlikte senin akrabayı da kitleyecek bi şeyler söyler.
  • sinek kral  (13.02.21 17:23:32) 
tam tersi fiyatlar çok ucuz, keşke daha pahalı olsa muhabbetine gir.


  • nuisance  (13.02.21 17:59:58) 
John çok guzel özetlemış mevzuyu ben artık aktrol akrabalarima ok boomer deyip geciyormum zira o an hak verseler 3 gun sonra yine akp söyle böyle anlatıp duruyorlar.


  • all girls dream  (13.02.21 18:40:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.