[]

apple kulaklık

ilk defa kullanıyorum, şundan:

www.trendyol.com

bu kulağımda durmuyor ki? içine girmiyor zaten. benim kulağında mı bir sorun var? sporta kullanırım diye aldım yürürken bile çıkıyor. absürt bir şey değil mi bu?

 
bu hiç sporda kullanmalık bir kulaklık değil, seçiminiz çok uygun olmamış. sonuçta zamanında iphonelarla gönderilen bir kulaklık bu, süper kulaklık olma amacı yoktur. telefonla konuşabilelim, telefondan bir şeyler dinleyebilelim diye sıradan bir kulaklık. benim kulağımdan da sık kayar, çok iyi durmaz, bir de kablolu kulaklık zaten, her türlü düşmeye müsait.

sorun sizde değil ama kulaklıkta da değil. amacınıza uygun bir tercih yapmamışsınız, problem orada.
  • nimberjack  (12.02.21 21:56:26) 
apple kulaklıkları çok iyi. kutu içinden çıkanlar bile oldukça kaliteli. bu nedenle kulaklık tercihi bence doğru.
Diğer yandan kulakta durmuyor bunlar, yalnız değilsiniz.
www.gittigidiyor.com
Bundan alın, kulaklığı temizlemek kolay oluyor. kulaktan düşmüyor.
  • cliquot  (12.02.21 23:35:04) 
nefret ediyorum bu kulaklıktan. hareket etmene gerek yok, ben telekonferans yaparken bile düşüyor bi süre sonra. düşmesin diye iyice oturtmaya çalışıyorum dayandığı kulak kemiğim acıyor. nasıl bi ergonomi, ne düşünüyorlardı tasarlarken bilmiyorum. yani silikon falan tamam da, şekli uymuyor ki kulağın girintisine çıkıntısına. 5 dakkadan fazla takamadığım için müzik performansı, basları, tizleri, midleri beni zerrrrre ilgilendirmiyor.


  • olutaklidi  (13.02.21 00:07:26 ~ 00:10:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.