[]

İltifat

Yahu kız gecelikle foto atıo ok, seks konusu açıo ok, biz üst üste 3 4 iltifat edince çok hızlı gidiyoruz bye oldu ...
Bunlara iltifat edilmiodu galiba, unutmuşuz bu işleri, gayet iyi giden flört, hormonal anlamda direksiyonu biraz kaybedince sarsıldı, yazmayım mı geri döner mi acaba, arkadaş gruplarında yelkenleri hemen suya indirdi olmuşuz.



 
Ah ah ne diyeyim. Kanka çoğu kez etrafından dolanıyoruz. Her şeyi öyle direkt söylemiyoruz.


  • olaylar olaylar  (12.02.21 12:07:41) 
Abi direkt elektrik direğine vurdum arabayı ya shshshs


  • docrivers  (12.02.21 12:29:02) 
Kız herhalde bu bana aşık olur bir kaç gecelik ilişki yaşayamam diye düşündü. Sal gitsin. Yaramaz sana


  • westblack  (12.02.21 12:36:29) 
Kız beni 55 kilo yaparsan seninle evlenirim diodu, şakasınada olsa gelecekle alakalı bu tip romantil örnekler hep onun tarafından çıkıodu, bir anda noldu anlamadım, ben kız yelkenleri indirdi diye zaten vites yükselttim , 20 senedir maç izlerim böyle bi kontra atak golü görmedim, şaşkınız.


  • docrivers  (12.02.21 12:50:49) 
Sizinle konuşuyorken başkaları da vardır, daha uygun birini bulup sizi sepetlemiştir


  • Hallegadola  (12.02.21 13:18:22) 
İçeriye adam soktum, çift taraflı çalışıo, öyle bir durum yok, eskş sevgilisinin peşünden çok koşmuş, bende sanırım onu gerçekten tanıma konusunda ne kadar motive olduğumu (düşğk motivasyondayım) gösteremedim


  • docrivers  (12.02.21 13:46:32) 
ahahaha bu toplara girmeden önce cinsel açlığı yatıştırmak lazım. açken sen sen değilsin.
bi de böyle dengesiz varoşlarla takılma boşver.

  • bohr atom modeli  (12.02.21 14:34:46 ~ 14:35:16) 
tatsız bir durum olmuş. ama net bir şekilde ben geldim, buradayım diyen birisi değilse devam etmeye gerek de yok.
ne dert edeceksin.

arkadaş gruplarında yelkenleri hemen suya indirdi olmuşuz.
yazmışsın, bir arkadaş ortamında mı anlatmış ettiği flörtü o kısmı anlamadım. ama flörtlerini anlatan insanla olmaması daha hayırlı sanki.
  • ananotherlife  (12.02.21 14:41:13) 
Cinsel açlıktan ofsayta yakalandık ama zaten cinsel olarak düşünüyorum ben, ortak noktamız hiç yok, aşık olmuş gibi rol keselim dedik beceremedik


  • docrivers  (12.02.21 14:47:49) 
Açık açık yazmayı dene, böyle böyle yapıyorsun doğal olarak bende böyle böyle düşünüyorum senin amacın niyetin beklentin nedir de.


  • zekicalik  (12.02.21 15:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.