[]

ebaydan alışverişte durumlar nedir?

selam romalılar,
paypal kapandığından beri ebayden alışveriş yapmadım/yapmaya çalışmadım.
bildiğim kadarıyla paypal hala kapalı. ebay'den alışverişlerde son durum nedir paypal kullanmadan yapılabiliyor mu? yapılmıyorsa paypal kullanmak için bir çakallık var mıdır?
teşekkür ettim, kendinize iyi bakın

 
@frost sim kartı hollandaya vs. gitmeden almak mümkünse şükela olaymış teşekkür ettim


  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (12.02.21 05:02:17) 
@frostpunk Türkiye de kullandığımız banka hesabı ile ödeme yapabilir miyiz? nasıl yapacağız o işi?


  • m orak  (12.02.21 05:45:39) 
vpn falan ya da yabancı numaraya gerek yok. her şeyi tr girip kullanıyorum ebay'i. bir tek yabancı paypal'ım var ama onda da tr numaram kayıtlı tr kartlar kayıtlı.

ebay'de alışveriş yaparken tr'de paypal yok bak emin misin falan diyor ama next diyip ödüyorum paypal'la. satış falan yaparken de aynı, sorun yok.

edit: Satıcı kredi kartı kabul ediyorsa zaten hiçbir sorun yok çat çat çat alıp ödüyorsunuz.
  • aguen  (12.02.21 09:20:41 ~ 13:38:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.