[]

Spora başlayan cesur insanlar

Selamlar,
Yarın bir salonda spora başlayacağım %99.
Salon evime 30 saniye mesafede. Herkesi hes koduyla aldıklarını, her girişte ateş ölçtüklerini, aletlerin yanına dezenfektan ve kullan at kağıt havlu koyduklarını, bugüne kadar vaka duymadıklarını söylediler. İçerde de korona yüzünden sadece 5-6 müşter oluyor ne zaman görsem. (Ki 2000 mt2 mekan).
Ama yine de emin olamıyorum. Spora başlamam elzem gibi bir şey. Bir çok arkadaşım da hiç ara vermeden devam etti.
Acaba yeni başlayıp da korona olan birileri var mıdır cesaretimi kıracak? :/

 
Ben de salona gidiyorum bir sıkıntı duymadım ama herkes her aleti kendi kullandıktan sonra dezenfekte ediyor. Ben kullanmadan önce de dezenfekte ediyorum. Bir de herkes maske takıyor


  • remeddy  (12.02.21 00:10:36) 
sporcu maskeleri var. ne kadar güvenilir bilmiyprum zaten içerde takmıyor çoğu kişi benim gördüğüm.yasak olacaktı hatta macfitte bir ara


  • ShadowOfMoon  (12.02.21 00:25:51) 
Evet bu arada kaç defa gezdim, maske takan kimse yok.


  • patronaj1  (12.02.21 00:26:37) 
Spor yaparken maske isi yalan zaten onu gecelim. Onun haricinde hes kodu da yuzde yuz guvence degil ki. Semptomsuz tek bir tasiyici tum salonu yikar gecer. Bu surecte acik hava ve ev sporu en makul secenek bence.


  • msb  (12.02.21 00:35:56) 
Nerdeyse son 7 aydır aralıksız salona gidiyorum bu muhabbetler konuşulmayalı 5 ay oldu. Sanki hiç korona yokmuşcasına yardırıyoruz. Hijyen kuralı 0. Ben keyif alıyorum açıkçası. İlk zamanlar elinde camsil şişesinde dezenfektanla gelenler moralimi bozuyordu.Bu arada hiçbir vakaya da şahit olmadım. Umarım bu sizi biraz rahatlatır


  • olaylar olaylar  (12.02.21 00:43:11) 
bu kadar kafada kurmaya gerek yok, soyunma odasında mümkün mertebe az vakit geçir. imkan ölçüsünde yoğun vakitlerde gitmemeye çalışın. eli yüze götürmek yok. setler arası dezenfektan vs. 5 ay bu şekilde gittim kapı pencere kapanınca evde devam ettim. martta yine salona dönmeyi planlıyorum. bu biraz da şans işi, 30 kişilik alanda kapmazsın iki kişi arabaya binersin kaparsın vs. zihnen seni yormayacaksa dene derim, 1 ay bi git. sonrasına da bakarsın. zihnen yoracaksa şu aksırdı bu öksürdü kafanda dönecekse hiç bulaşma.


  • Barbell  (12.02.21 00:44:52) 
Düzgün havalandırılmıyorsa gitmeyin. Hocalar dahil kimse maske takmıyor. Dezenfektan kullanımı çok nadir. Ortalığa öksüren bir sürü adam var. Kapalı mekanlar kapanmışken oraların açık olması da tuhaf.


  • Battalgazininintikaml  (12.02.21 01:35:45) 
açıkçası ben de "hayatta gitmem, etmem" şeklinde konuşurken aralık ayında pes ettim ve salona yazıldım. :) kendimce lüks bir otelin düzgün işletilen salonuna yazıldığım için -temizlik gibi durumlarda daha da titiz oldukları gerekçesiyle- vicdani aklama yoluna gidiyorum ama virüs bu, risk var en nihayetinde.

cesaretini kıracak veya seni daha da cesaretlendirecek bir şey söyleyemem, yalnızca sendeki terazide hangisi ağır basıyorsa, diğer tarafın dezavantajlarına bir miktar gözünü kapatmaktan başka çare kalmıyor. yazılmaya karar verirsen de soyunma odasında fazla vakit geçirmemeye, dezenfektanı sık ve bol kullanmaya, havlu kullanımına daha da özen göstermeye gayret edersin. spor yaparken maske takan insan çok az ve ben de bu insanlardan biri değilim bu arada. sen bir denersin olmadı.
  • brena  (12.02.21 16:20:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.