[]

garip bir mobil hat taşıma sorusu

benim üzerime olan turkcell hatta bugün vodafonedan sayın falanca hat taşıma talebi işleminiz alınmıştır mesajı geldi. gelen mesajdaki ismi tanımıyorum. benim böyle bir talebim olmadı. turkcell bu hat sizin ama taşıma talebiniz olmuş diyor. vodafone da diyor ki eve taşıma talebi var ama kimlik numaranız ile telefon numaranız sistemimizde uyuşmadığı için iptal edemiyoruz.

ne yapmak lazım?


 
Turkcell e hangi bayiden taşıma işlemi olmuş diye sorup orayı arasanız?


  • ykyt  (11.02.21 22:20:55) 
buradan baktın mı
www.turkiye.gov.tr

  • esref  (11.02.21 22:25:34) 
vodafone bilirmiş. orayı aradım. mersinde bir bayiden yapılmış. mersine hayatım boyunca gitmedim. yarın orayı aramayı planlıyorum.


  • sutlu nescafe  (11.02.21 22:26:21) 
@esref
baktım. numara üzerime gözüküyor. orada sıkıntı yok.

  • sutlu nescafe  (11.02.21 22:26:53) 
bayide sisteme girerken 1 rakamı yanlış girmiş eleman, ve adam mağdur olmuş numarası değişmiş, taahhüt bozmuş ceza ödemiş vs diye haber okumuştum bi ara


  • efruz  (11.02.21 22:34:13) 
@efruz
korkarım öyle olacak :/

  • sutlu nescafe  (11.02.21 22:41:10) 
btk ile görüşün


  • efruz  (11.02.21 22:47:23) 
Vodafone'un çözmesi gereken bir konu. İptal edemiyoruz diye bir şey yok mecbur iptal edecekler. Sizin bu konuda bir talebiniz olmadan taşıma yapamazlar. Gerekirse tehditvari konuşup iptalini sağlayın. Yasal yollara başvursanız her türlü hakkınızı alırsınız ama umarım iş oralara varmaz.


  • bayc  (12.02.21 01:08:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.