[]

Boşta kalmamak için sevgili olmak

Yalnız olduğunuzu hissettiğiniz, şehvet arzunuz veya farklı bir zaafınız yüzünden içinize sinmeyen biriyle sevgili oldunuz mu?
Ama bu başta sevmedim sonra sevmeye başladım değil de, “baştan beri pek ilgi duymadığım halde xxx sebeple sevgili oldum hatta evlendim” dediğiniz biri oldu mu? Olduysa sebebi neydi?



 
Yoook artık. Ha, 13 yaşındayken filan birisine üzüldüğüm ve hayır deyip kırmaya korktuğum için bir ay filan sevgili olmuştum. O da çocukluk yani, bir yetişkin bunu yapmaz diye umuyorum asdhaha :D Olmadı.


  • pandispanya  (11.02.21 12:19:43) 
türkçe konuşunca aşırı sempatik gelen biriyle olmuştum kısa bir süre. sesi çok tatlıydı. gerçi kendi de tatlıydı ama kafa pek uyuşmadı.


  • bohr atom modeli  (11.02.21 12:50:48 ~ 12:51:06) 
Sevgili olmuştum. Hem de 2 defa :D Ama boşta kalmamak için değil de karşıdakine acıdığım için. Asosyal karakterlerin sosyal zekası gerçekten çok düşük, özgüvenleri düşük ama tüm bunlara rağmen benim için bu kadar çabaladılar kendi çaplarında madem diye denemiştim :D Pişman oldum çünkü karakterler uyuşmayınca karşıdakine hayatı zindan ediyorsun. Bi daha da denemedim.


  • superfluid  (11.02.21 12:51:28) 
Buna takılmak deniyor


  • freebird5406_2  (11.02.21 14:36:54) 
oldum. haliyle boşuna endişe ve sıkıntı yaratmaktan başka bir yere varmadı.
sebebi "yalnız kalmayayım" , "amaan, takılırız ne olacak" düşüncesiydi işte.
bir de seks ihtiyacı tabii.

bir daha böyle bir şey yapmam. sırf aynı şeyi yapmış olmamak için hayatımın en uzun yalnızlığını yaşıyorum. sorun değil gerçi böyle de iyiyim.
  • filteria  (11.02.21 15:11:43 ~ 15:12:08) 
Yaptım bir daha yapmam. Sırf bu konudaki pişmanlığım yüzünden uzun süreli yalnızlık yaşıyorum. en azından içim artık rahat.


  • kestane gürgen palamut  (13.02.21 11:58:15 ~ 11:59:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.