[]

Özel günler kombosu

Sevdiceğim ile 14 Şubat günü tam 5. Senemiz doluyor. Aynı şekilde evlilikte 3. Ayımız olacak. Özel gün kovalayan birisi değilim normalde de, ona hediye almayalı uzun zaman oldu. Malum artık eskisi gibi sokaklarda takılamıyoruz, evde beraber bir sofra kurup güzel bir akşam geçirelim dedik. Ben de bir hediye alayım hoşuna da gitsin, 5.sene hatırası gibi hep aklımızda da kalsın istiyorum. Saat kullanmıyor, öyle mücevher merakı da yok sayılır. Anca yüzüklerini takıyor. Nasıl bir hediye seçmemi önerirsiniz




 
Detaylı bir hediye planlamak için biraz geç kalınmış sanki :( Öyle custom şeyler hazırlamak / hazırlatmak bir ayı falan bulabiliyor.

Yine de 4 gün var bolca zaman bu. Mücevher çok sevmese de şık bir kolye vs. olabilir mi acaba? Senelerce kalacak bir şey.
  • aguen  (10.02.21 20:11:19) 
Altın kolye, bileklik, küpe... 5. yıla altın yakışır.


  • dissendium  (10.02.21 21:15:32) 
Kullanmiyor diye silmeyin kafadan ya bence de altin yakisir. aksesuar tasimakta zorlaniyorsa cok ince bir bileklik de olabilir.

hic kendisiyle ilgili detay vermediginiz icin bir sey diyemeyecegim ama gittigim piyano kursundan bir arkadas esinin kendisine piyano hediye aldigini bu vesileyle kursa basladigini ve cok iyi geldigini kendisine zaman ayirdigini bu sayede vs anlatmisti. belki evde cok zaman geciriyorsaniz boyle hobiye donusturebilecegi alet edevat olabilr. online bi workshop alip pastacilik heykelcilik mumculuk bilmem necilik icin malzeme alip workshop satin alabilirsin bu haftasonu da onla ilgili zaman gecirebilirsiniz.
Online tiyatrolara da bilet alabilirsiniz extradan. moda sahnesinin vardi sanirim. nice guzel yillariniz olsun sevgiler!
fotograf makinesi, oyun konsolu, piyano bunlar ilk aklima gelenler oldu.
  • ala09  (10.02.21 23:50:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.