[]

giyim kuşam alınacaklar listesi

Selamlar

İş hayatına yeni başlayan Business/Business Casual giyinmeye başlamak zorunda olan erkek bireyim. Ve bu işlerden hiç anlamıyorum. Gardırobumun tamamen boş olduğunu varsayacak olursak neler alman edinmem lazım?

ps: marka, kombin ya da kaynak önerilerinde de bulunabilirsiniz tabi.

 
erkeklerin işi kolay bence. takım elbiseniz olacak; siyah, lacivert, gri gibi. sonra hoşunuza giden ceketleri alıp kanvas, kumaş benzeri pantolonlarla kombinleyeceksiniz. ceketleriniz düzün yanı sıra ekoseli, kareli vs. de olmalı. gömlek genelde beyaz, buz mavisi vs. oluyor. yine çok aykırı olmayan renklerde alabilirsiniz. ceket gibi kareli gömlekler de olabilir, ama yaşlı işi modellerden olmamak kaydıyla. tek olay bunları doğru renklerle kombinlemek. mesela ya normal takım giyersiniz; ceket pantolon aynı olur. ya da smart casual tarzda pantolon krem tonlarda açık olurken, ceketiniz lacivert ya da kahve olabilir. bir de 2 düz olmayan şeyi bir arada kullanmamanız lazım; örneğin ceketiniz kareliyse gömleğiniz düz olmalı. gömlek çizgili/kareliyse ceket düz olmalı. kombin fotosu için netten bakayım, link eklerim. bu arada ayakkabı ve kemer aynı renkte olmalı.

www.coulfate.com
www.google.com
www.google.com
www.google.com
www.google.com
www.google.com
www.google.com
www.google.com
  • candide  (10.02.21 17:50:26 ~ 18:03:55) 
Şöyle bir site var :
adamgibigiyin.com

İş hayatına başlarken bana çok yardımcı olmuştu. Belki işinize yarar, güzel tavsiyeler ve bilgiler mevcut.
  • aslil  (10.02.21 18:25:40) 
en kolayi pinterest'te bir arama yapmak. business style for men, business casual men, capsule wardrobe for men gibi aramalar yaparsaniz hem harika oneriler goruesunuz, hem de minimal olcekte alisverisle maximum verimi aldiracak capsule wardrobe akimiyla tanismis olursunuz.


  • federer  (10.02.21 20:14:30) 
maddi sıkıntın yoksa + fit bir vücuda sahipsen caddebostan'daki damat mağazasına git (Ya da başka bir flagship damat mağazası da olur, sanırım nişantaşı'nda da var) orada giyim danışmanı gibi abiler oluyordu en son. her türlü yardımcı olurlar.


  • roket adam  (10.02.21 22:49:15) 
kesinlikle zamana yayarak teker teker sindire sindire al. tek bir magazaya gidip bir anda toplu alim yaparsan (asker usulu) 1 sene icinde aldiklarinin %90'ina dokunmuyor olma ihtimalin cok yuksek. zaman icinde uzerine ne oluyor, zevkine ne gidiyor kesfedersin.


  • hot potato  (10.02.21 23:25:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.