[]

Booking.com size ne etti allah aşkına?

wikipedia, über vs. hepsi yasaklarından teker teker kurtuldu, bir bu site kaldı? hala daha vpn açmadıkça tr içi rez yapamıyoruz, neden gündemden ve gönülden uzak şu an?




 
Turizm bakanı ets'nin sahibi olduğu için olabilir sanki?


  • whoosie  (10.02.21 15:25:48) 
millet kötü puan verdiği için büyük otellere insan gitmemeye başladı o sebeple kapattılar


  • duyurukullanıcısı  (10.02.21 15:36:54) 
über kurtulmadı. sadece sarı teröristlerle çalışmak zorunda bırakıldı.
tursab gibi karaktersiz bir kurum da var.

  • uuth  (10.02.21 15:37:42) 
en son ekim'de geri dönüyor denmişti, sonra niye uzadı bilmiyorum ama son duruma göre açılacak dendi.
www.birgun.net

  • Jux  (10.02.21 15:40:03) 
booking.com çok agresif bir pazarlama politikası izleyip rezervasyon piyasasına çökünce dışladılar arkadaşları, turizmin durumu malum. benim vpn ile dubai üzerinden açılmış bir hesabım var, oradan rezervasyon yapıyorum gerekirse. vpn ile çalışıyor gayet iyi bir şekilde.


  • roket adam  (10.02.21 15:41:45) 
Ya çorba parası ya da yallah dediler olanlar oldu. Açılacaklar masada anlaşıldı ama bir türlü olmadı çünkü zaten şu ara turizm de korkunç durumda.

Ben de yıllardır VPNle kullanmaya devam edenlerdenim ama çoğu yer kontenjan kapatıyor ve fiyatları eskisi kadar makul tutmuyorlar. O nedenle zorla bıraktık resmen, yazık oldu.
  • lcha  (10.02.21 16:01:15) 
hotelscom da iyiydi.otel bana başka oda vermek istedi daha kötü olan. hotelscoma yazdım direk olmaz öyle şey deyip yola getirmişti


  • ShadowOfMoon  (10.02.21 16:47:38) 
Tursab dediki bizim yerli firmalar vergi veriyor, bu gavurlar vergi mergi vermiyor, bu yüzden yerli firmalardan daha az komisyonla saldırgan bir pazarlama yapıyorlar.

Devlette vergi verenini koruyup erişimi engelledi doğal olarak, ama burada ofis açıp vergi verir ve mükellef olursa geri açılacaktı sanki!

@whoosie; booking yasağı çok eski değil mi? Kim bilir kaç bakan değişmiştir üstüne?
  • John Bloor  (10.02.21 17:56:20) 
hocam vergi falan bahanesi
bu büyük zincir oteller çok kötüydü ekside bile sürekli gündem oluyordu bunu gören turist büyük otellere değil puanı yüksek olan butik otellere gidiyordu
onun önünü kestiler
  • duyurukullanıcısı  (10.02.21 21:24:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.