[]

Aritmi konusunda uzman doktor tavsiyesi.

Soru başlıkta. Avrupa yakasında kalp ritim bozukluğu ve bunla ilgili ablasyon operasyonlarında uzman, konu ile ilgili ameliyat da yapan doktor tavsiyesi var mıdır acaba ?




 
istanbul değil ama izmir dokuz eylülde Emin Evren Özcan. araştırdığım herkes onun adını verdi.
haftaya ablasyon ve elektrofizyoloji yapacak bana. sorularınız olursa yazarsınız.

  • halanne  (10.02.21 15:09:08) 
www.memorial.com.tr

İstanbul'da bu alanda çok az iyi doktor mevcut. Biz bi 6-7 ay doktor doktor dolaşmıştık. Annemde de ritim bozukluğu var, gittiğimiz doktorların hiçbiri bize ablasyon konusunda düzgün bilgi vermedi. Bu operasyon gerekli mi, olmazsa ne olur ya da annemin şuanki durumu ne gibi sorulara hiç cevap alamadık. "Ee isterseniz ablasyon yaparız" dedi çoğu. İstanbul tıp fakültesinin bu alandaki meşhur hocalarından birinin kliniğine bile gitmiştik, hem tavırları kabaydı hemde bu durumla ilgili hiç bilgi vermedi.

İzzet bey çok iyi biri ama. Bize çok düzgün bilgiler verdi. Eski raporları tek tek inceledi. Annemin ritim bozukluğunun kalp kapakçığından kaynaklandığını, ablasyonun gerekmediğini vs anlattı. Randevu ücreti çok ama bu alanda gerçekten bilgili, düzgün bir doktor.
  • GoodMorningTeacher  (10.02.21 19:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.