[]

LG çamaşır makinesi

Merhaba. Araştırınca bizi en çok etkileyen modeller LG markasına ait olanlar oldu. Fakat çevremizde hatta toplumumuzda pek bi geçmişi yok sanırım LG çamaşır makinelerinin. Yurtdışında yaygınmış diye de bi bilgi aldık ama yine de sizlere sormak isterim: Aramızda lg çamaşır makinesi kullanan var mı, kullanan tanıdığı olan var mı, sizin ve yakınlarınızın deneyimleri neler, genel olarak al alma şeklinde önerilere de açığız. Teşekkürler.




 
kullaniyorum, gayet memnunum hic bir problem yasamadim nisanda bu linktekini almistim 3900du o zaman fiyati www.hepsiburada.com


  • tahtakafa  (10.02.21 12:09:53) 
sebep veremeyeceğim ama ben olsam almam. içime sinmiyor:D

gider bosch alırım, aldım da.
  • co2s2  (10.02.21 12:15:43) 
bi problem yaşandığı zaman parçasının gelmesi, servisinin gelmesi falan uzun sürüyor diye duymuştum. ben hepsini arçelikten aldım, gayet memnunum, bi sıkıntı olursa da her mahallede servisi var.


  • roket adam  (10.02.21 12:29:12) 
ben 5 senedir kullanıyorum yaklaşık. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.


  • cowboy  (10.02.21 13:36:04) 
yazılımı iyidir diye beko aldım
ama almanlar daha güzel yıkıyor :)

  • bir soru sorcam  (10.02.21 13:39:02) 
5.5 sene once lg tv, camasir mak. ve buzdolabi aldim, 3unden de cok memnunum; tv nin alt panelinde coook ufak gitmeler olmaya basladi yeni ama bizim ufaklik ya da temizlikci carpmis olabilir :)


  • sweetoffice  (10.02.21 14:15:15) 
13 senedir mevcut, iki buyuk tamir gecirdi (rezistans degisimi, kazani balansta tutan zimbirtilar deisti).


  • hay sikfuck  (10.02.21 16:50:52) 
9 senedir kullanıyoruz, memnunuz.


  • adivar  (10.02.21 17:22:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.