[]

Buluşma işleri

Bu dönemde buluşan arkadaşlar nerelerde buluşuyor ve ne yapıyor? Özellikle Ankara için soruyorum. Date veya arkadaşlık için, ev haricinde nerelere gidiyorsunuz neler yapıyorsunuz?




 
Parka taşınabilir katlanan sandalye getirip oturuyoruz, termosa çay doldurup. Ya da en yakın starbuckstan kahve alıyoruz.


  • Hallegadola  (09.02.21 14:29:04) 
biz istanbullular sahile iniyoruz genelde. siz de yeşillik yerlerde takılabilirsiniz, park, orman vs.


  • rose parks  (09.02.21 15:06:36) 
Seğmenlere iran caddesindeki makrocenter'dan bira alıp gidiyoruz
Botanike atakuleden bira alıp gidiyoruz
Eymire panoradan bira alıp gidiyoruz
Kuğuluya birasız gidiyoruz kalabalık oluyor:)

Kuğulu hariç hepsi date için uygun, portakal çiçeği de düşünülebilir ben tercih etmiyorum ama
  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (09.02.21 23:10:32) 
valla yaşadığım yerde hava -10 derece bugün, evden eve gidip duruyoruz. biraz karda falan yürüyoruz ama insanın bıyıkları donuyor. evde takılmak daha rahat.


  • bohr atom modeli  (10.02.21 13:12:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.