[]

Yeni bir iphone almak istiyorum hangisini almalıyım?

5 yıldır 6s kullanıyorum. Bir telefonu 5 yıl benim kullanmam mucize o yüzden yine iphone almak istiyorum çok fazla telefonu çıktı takip edemedim hangi modelini almalıyım?




 
bütçeye göre.

5000e se

8000e kadar 11

10000e kadar 12.
  • jelly bear  (08.02.21 21:57:45) 
jelly bear'in dediği gibi bütçeye bağlı. ben iphone 7'den 11'e geçtim. memnunum hala bir sıkıntım yok. sadece face id olayını sevmediğimden bir şekilde şifre girme olayına mahkum kaldım, ama bence güzel telefon toplamda.


  • nimberjack  (08.02.21 22:02:42) 
Esim 6dan se'ye gecti.

128 gb olani 5000 civari (hepsiburada)

Tabi full ekran istiyorsaniz baska ama tuslu olsun kucuk olsun diyorsaniz; se
  • brkylmz  (08.02.21 22:28:46) 
ayfon aldığınızda , 5 sene içinde hafızasını dolduracağınız garanti. o yüzden önce olabilecek en büyük hafızayı ve olabilecek en yeni telefonu alın.


  • co2s2  (09.02.21 11:17:54) 
iphone 7’den 12 pro’ya gectim. hic pisman degilim, guzel bir upgrade oldu bi 4-5 yil daha goturur heralde.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (09.02.21 19:31:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.