[]

Havaalanı Yolcu Karşılama?

Evim havaalanına 15 dk mesafede ve yarın gece 00:40'da eşimle 1,5 yaşındaki oğlum şehir dışından gelecekler.

Normalde yolculara serbestlik var ama refakatçilere yok biliyorum ama bu yasak ne derece uygulanıyor?

Yani arabam ve imkanım varken gecenin o vaktinde onlara kendiniz gelin gibi saçma bir şey söylenmez.. Tabi ki de gidip alacağım ama yasağın sertliğini merak ettim.

Polis durdursa, biletleri vs göstersem sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.. Sizler ne diyorsunuz?

 
polis durdursa, biletleri de göstersen sana ceza yazarlar. tamamen polisin keyfine kalmış, bu ara kısıtlamalar çok gündem olmaya başladığından zırt pırt çeviriyorlar zaten. özellikle havaalanı civarları, ana arterlerde falan paso çevirme oluyor.


  • roket adam  (08.02.21 21:35:49 ~ 21:36:14) 
O gun ve saate kendim icin rezervasyon yapip telefona yuklemistim. Gerci kimse bise sormadi.

(Ayni sekilde 2 yasindaki oglani ve annesini o kadar valizle taksiye bindiremezdim. Ki oto koltugu falan da yok taksilerde)

Bu kurallari yapanlarda zerre kadar ... neyse la
  • brkylmz  (08.02.21 21:51:45) 
dün yine buradan bir arkadaş esenboğa'ya inen eşini almaya gitmiş, dönüşte polis çevirmiş, biniş kartını vs gösterince polisler ceza yazmamış. dolayısıyla tamamen polisin keyfine kalmış +1


  • uuth  (08.02.21 22:28:30) 
Ben de şimdi gidiş için burdan kalkışlı, dönüş için de buraya varışlı rezervasyon yaptırdım.. Bildiğiniz uçak bileti gibi PDF de aldım.. Çok detaylı bakarsa kenarda rezervasyon yazıyor onu görür..

Onda da gidiyorum bileti normale çevirip uçacam derim ne yapayım :)
  • birisi  (08.02.21 22:59:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.