[]

Toplantı sonrası aşırı baygınlık

Uzun toplantılardan sonra (süre > 30 dk) kafam gidiyor. Baya sarhoş gibi oluyorum (ama tatsız olanından), konsantre olamıyorum, kendime gelmem de en az 1 saat sürüyor. Bazı günler (iki haftada bir salı), birer saat arayla 1-2 saatlik toplantılar oluyor tüm gün, o gün başka hiçbir şey yapmam mümkün olmuyor.

Var mı sizde de benzer bir durum? Bir çözüm bulabildiniz mi?


 
Var. Olmaz mı. Çözümü ben bulmadım da, korona nedeniyle skype üzerinden oluyor ya artık toplantılar, o derdime çare oldu. Açıyorum toplantıyı, daraldığım zaman kalkıp başka işlerle uğraşıyorum. Yoksa normal toplantılarda bayağı dağılıyorum, ruhumu teslim ediyorum neredeyse.
Hep diyorum, şu şirketler toplantılar yüzünden batsa da hepimiz kurtulsak.

  • pati  (08.02.21 21:15:44) 
Benzer durum bende de var, artık bıkkınlık mı, afedersiniz beyin ..cıklanması mı bilmiyorum, şirket içi tüm yapılanma üst yönetim vs nefret eder oldum herkese ayrı anlat, ayrı hesap ver, anlamasın ertesi güne bir toplantı daha gene dert anlat vs vs.
Keşke paraya ihtiyaç olmasa da toptan kapatıp gidebilsek.
Çözümüm mesai biter bitmez makinayı kapatıp uyumak, dizi izlemek, kendimi dünyadan soyutlamak. Bir sonraki iş günü/toplantıya kadar sıfırlamaya çalışıp sonra yeni baştan...
  • Sulfoxaflor  (08.02.21 21:24:11) 
Oturduğun yerde havasız kalıyor olabilir misin? Kapalı bir odada uzun süre kalınca ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Oksijen bitiyor yani. Bir de bluetooth kulaklık ile bağlanıp arada ayağa falan kalkıp hareket yapıyorum.


  • roket adam  (08.02.21 21:29:26) 
@roket adam valla sırf o yüzden kış günü pencereyi sonuna kadar açıp öyle oturuyorum ama faydası olmuyor.


  • plutongezegendegilmi  (08.02.21 21:59:20) 
aynı durum bende var.
arka arkaya günde 15 görüşme yapan tanıdıklarım vardı, hayret ediyordum. ben günde 2 toplantı anca koyuyordum.
size salmi gelebilir ama ben karşımdakinin enerjisini de üstlenirim. yani şöyle, sürekli tetikte olurum fark etmeden. o kişi sıkılıyor mu, kendini rahat hissediyor mu, canı sıkkın mı... farkına varmadan onun ruh halini kontrol edip, olumsuz bir durum varsa da üzerime alıyorum resmen. başı ağrıyan insanla aynı ortamda dursam ağrı bana geçer. yıldızım mı düşük, ne denirse işte... bu yüzden cevabını bulamadım.
karşıdakini pek umursamayan, kendine odaklı insanlar daha rahat olabiliyor. her rahat olan böyledir demiyorum tabi. neyse, bir çözüm bulamadım. istifa ettim :) ikinci sorunun bende cevabı yok yani. böyle yaşayıp gideceğim galiba.
  • lovemyself  (08.02.21 22:45:11) 
Aynı durum bende de var, iyi ki evdeyiz de üf püf yapabiliyoruz. Sabah erken saatlerde olan yine bi derece ama 4-5 gibi olan toplantılar da iptalim


  • esinikaybetmiscorap.  (08.02.21 23:47:47) 
Hayatı toplantı olan birisi olarak söylüyorum. Türk kahvesi ve enerji içeceği çok yardımcı olacaktır. toplantıya girmeden yarım saat önce redbull çak toplantıda da kahve. sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünmüyorum, kafein ve şeker basıyorsun bünyeye ama işlerin de yürümesi gerekiyor.


  • dirildimde geldim  (09.02.21 04:34:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.