[]

Monitor düştü

Selam, monitor düştü masanın üzerinden, bu halde şu anda. Ne yapabilirim?
Lg yetkili servis çözebilir mi yoksa daha uyguna halledebilir miyim. Ya da çöp mü oldu? teşekürler



 
Gecmis olsun, Ekran kirilmis. Bu soruyu sorduguna gore senin yapabilecegin bir sey yok. Servisten fiyat alabilirsin. Ayni zamanda servis hizmeti veren baska yerlere de sorabilirsin.


  • fakyoras  (08.02.21 16:09:10) 
ürünün sıfır fiyatını öğrenip yetkili servisten öyle fiyat alın genelde yetkili servisler sıfır ürün fiyatına yakın fiyat verirler


  • Sir Anthony Hopkins  (08.02.21 16:11:09) 
hocam gecmis olsun. cope atabilirsin.


  • nibba  (08.02.21 16:11:51) 
yeni monitörün hayırlı olsun. güle güle kullan.


  • sutlu nescafe  (08.02.21 16:23:51) 
Monitörde para eden tek şey lcd panel, o da gitmiş. Tamir ücreti yeni bir monitör fiyatını bulabilir.

Bir çözüm yolu şu olur, ekranı sağlam ama kartları yanık aynı modelden 2. el bulup değerlendirilebilir.
  • John Bloor  (08.02.21 17:07:10) 
yeni monitörünüz hayırlı olsun. akakçe'den uygun fiyatlara bakmayı unutmayın hocam geçmiş olsun


  • kutukcu  (08.02.21 18:10:16) 
çöpe at. ekran kadar para çıkar.


  • tenekeadam  (08.02.21 20:28:54) 
Monitörün sıfır fiyatı 3000TL ise panel fiyatına 3500TL diyorlar ve haliyle yaptırmıyorsun. Anakartını vs yedek parça olarak satıp zararını bir nebze olsun azaltabilirsin.


  • kimlanbu  (08.02.21 20:31:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.