[]

Sanal Visa Kart

Selam. Ön ödemeli sanal visa kart kullanabileceğim bir site biliyor musunuz? Amazonda ve hepsiburada'da denedim ama çalışmadı.

Şimdiden teşekkürler.


 
çalışması lazım. kart bilgilerini, limitini, internet alışverişlerine açık olduğunu falan teyit et bence.


  • reanarchy  (08.02.21 14:37:19) 
ben daha önce ön ödemeli kartlar ile hepsiburada'dan alışveriş yaptım ama sanırım visa değil, mastercard ile. ama fark etmemesi lazım. içinde para varsa, internet alışverişine açıksa ne problem olabilir?


  • co2s2  (08.02.21 14:44:21) 
sorunun visa olduğunu sanmıyorum. zira yıllardır iş ve bir süredir pep visa sanal kart ile alışveriş yapıyorum bi ton yerden


  • Efoody  (08.02.21 15:04:32) 
Belirtmeyi unutmuşum, kart yurtdışından gönderildi. Açıklamada ülke farketmeksizin visa anlaşmalı her sitede geçerli olduğu yazıyor ama yurtdışından gönderilmesiyle bir alakası olabilir mi?


  • nerdeyim ben  (08.02.21 15:12:25) 
yurtdışında kullanıma açık olmayabilir. kartı gönderenlerle irtibata geçmen gerekir. böyle bir şansın yoksa, aliexpress'de, amazon.com veya .de vs deneyebilirsin.


  • reanarchy  (08.02.21 15:24:13 ~ 15:24:31) 
Hallettim, herkese çok teşekkürler. Aynı sorunu yaşayan başka insanlar olursa diye buraya da yazayım. Amazon tr'den direkt bir ürün almaya çalışınca siparişi iptal ediyordu, amazon gift card alınca onayladı.


  • nerdeyim ben  (08.02.21 15:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.