[]

sevgili stalku

sevgilinizin ya da flörtünüzün düzenli olarak kimi takip ettigine vs bakar mısınız? işkillendiginiz biri olursa sorar mısınız kim diye yoksa yansıtmaz mısınız?




 
Flört şiddetine giriyor kimi takip ettiğine bakıp bir de sormak.
Ne bakarım, ne sorarım yazmıştım ama denk geldiğinde sordum ya, yalan söylemeyeyim. Baskıcı bir tutumla hesap sorma gibi değil, meraktan. Sevgilin iyi niyetinden eminse rahatsız olmaz sanırım. Düzenli takip vs varsa, sıkıntı.

  • jalapeno  (07.02.21 18:56:26 ~ 18:58:32) 
bakmam. bakıyorsam güvenmiyorumdur, güvenmiyorsam niye sevgiliyim onu sorgularım.
yaklaşımım bu olduğu için birinden işkillenmem için aleni bişeylerin olması gerekir, o zaman da tabii ki sorarım. bunu hesap sorma olarak görmüyorum çünkü ortada benim kuruntumdan ziyada somut bişeyler var demektir. belki yanlış anlaşılmadır ama neticede bana "ne alaka yaa" diyemeyeceği şekilde sorarım. açıklaması tatmin etmezse de bunu söylerim, tatmin olmadım ama okay madem öyle diyorsun sorun yok derim. ya da cidden bi dalavere varsa da ona göre hareket ederim.

  • Jux  (07.02.21 19:01:38 ~ 19:16:12) 
cidden bakmamayı nasıl başarıyorsunuz ya hiç mi merak etmiyorsunuz :( ne güzelmiş


  • callosum  (07.02.21 19:08:39) 
eğer erkeksen bu bakma işlerine girdin mi sonu yok bi kere. kadınsan daha iyi bilirsin, sevgilin olsun olmasın, önüne gelene yürüyen bir kitle var internette. bunları sevgilinin elbette savuşturabiliyor olması lazım. hepsini bire bir görüp tanık olmanın bir anlamı yok.


  • Jux  (07.02.21 19:18:04) 
Daha önce hiç bakmadığımı fark ettim şu an. Gerek yok böyle şeylere sanki.


  • turkce konusan uzayli  (07.02.21 19:41:02) 
ben de hiç bakmadım, bakmam bana kalsa.. ama sosyal medyada öyle aldatılma hikayeleri okuyorum ki bakmamak saflık mı diye de düşünmeye başladım. hissettirmeden ara sıra bir göz atmak gerekli gibi geliyor (hala bakmıyorum). ama ona sormam bu kim diye..
yani güveniyorum ama olası bir durumda da enayi konumuna düşmek istemiyorum. gönlü geçtiyse ok kimseyi iple bağlayamam kendime, ama mertce çıkıp bitti demezse ya? beşer şaşar.

  • starlightz  (07.02.21 20:05:51) 
Kapattığım kapının deliğinden hiç bakmadım bakmam


  • olaylar olaylar  (07.02.21 22:02:48) 
Var böyle bir tane baktığım kişi. Hatta biliyor söylmeişliğim bile var :DD Sevgilim değil böyle çok nadiren görüşüp seviştiğimiz, güvercinler gibi sürtündüğümüz ama benim çaresiz kaldığım bir kız <3

Arada bakıyorum, sonra profili kız arkadaşlara atıp ''bu mu ben mi daha yakışıklıyım knk'' diyorum. Şimdiye kadar hep ben çıktım içim rahatladı. Ama bi 2 tane pz*venk vardı '' o knk'' dedikleri :D
  • eazy  (08.02.21 00:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.