[]

Tek başınıza otel tatili yaptınız mı?

Her şey dahil bir otelde tamamen dinlenmekten, yiyip içip havuza ya da denize girmekten ibaret bir tatil için soruyorum. Hiç böyle bir tatile tek başınıza çıktınız mı? Özellikle şimdiki gibi yaz sezonu dışında yapan oldu mu merak ediyorum. Yapan olduysa eğer nasıl geçti tek başınıza? Sıkıldınız mı yoksa iyi mi geldi size?




 
Rimini’de ölü sezonda bi otelin balayı suitinde tek başıma kaldım harikaydı.


  • suicides underground  (07.02.21 15:41:15) 
gerçekten çok ihtiyacım olan dönemde değil, nispeten daha rahat olduğum bir zaman aralığında yapma fırsatı bularak gerçekleştirdiğim için beklediğim verimi alamamıştım. ancak yine de tek başına vakit geçirmeyi seven biri olarak, bol bol okudum, müzik dinledim, yattım ve içtim tabii. :)

her ne kadar normal tatil anlayışım bu olmasa da, iş yükünden kafayı yemek üzere olduğum, hem fiziken hem zihnen çok yorulduğum bir dönemde tekrar yapma niyetim var.
  • brena  (07.02.21 15:57:21 ~ 15:57:53) 
Tek basima yurt icinde / disinda bir yerlere gittim, oldukca guzeldi ancak her sey dahil otelde acayip sıkılır insan. Hele hele yaz sezonu disinda kimse de olmazsa daha kotu olur


  • fakyoras  (07.02.21 15:57:28) 
Aman diyim depresyona girersiniz, tek basina tatil hareketli sehirlerde iyi gider. Londra, Milano, Paris ordan oraya gezersiniz, zamanin nasil gectigini anlamazsiniz. Sozlukte "otel odası yalnızlığı" basligi 114 sayfa olmus, bu kadar insan goygoy yapmis olamaz:) Hele kovid doneminde tatil kadar gereksiz para israfi bir sey yok kanimca.


  • neverletyougodown  (07.02.21 16:05:29) 
İhtiyaca ve ruh haline göre değişir. Biraz uzaklaşıp kafamı dinlemek istediğim bir zamanda yapmıştım. Kış sezonunda nehir kenarı yazlık bir yere gittim. Kimse yoktu Çok iyi gelmişti.


  • aquarium  (07.02.21 16:31:43) 
Yapmadım ama yaparım yani sıkılmam ben.


  • naksidil  (07.02.21 16:49:02) 
5 günlük marmaris tatili yaptım bu yaz. açıkçası hiç keyif almadım, tatil tek başına olmuyor kesinlikle. zaten maskeyle tatil ne kadar keyifli olabilir ki:)


  • nothing in my way  (07.02.21 17:00:23) 
aquairum +1 ihtiyaca ve ruh haline, kişilik özelliklerine göre gerçekten değişir.

bana çok çekici geliyor mesela şu anda düşününce, kısa süreliğine yapmak isterdim. bu türden yapmadım ama tek başıma tatil yaptım, tek başıma sakin bir yerlerde gidip kalmışlığım da var, çok severim. ama bu her şey dahilde bu şekilde takılma, her şeyi salma, gündelik hiçbir şeyi dert etmeme, yeme içme yatma yuvarlanma fikri de çok çekici geliyor bazen.

bazısı tek başına kafede oturup bir çay bile içemez, o yüzden kişiden kişiye çok değişir gerçekten.
  • nimberjack  (07.02.21 17:02:03) 
Yaptım, hiç daha önce yapmadığım bir şekilde aynı sorudaki gibi uhd otelde hiçbir şey yapmadan ve gezmeden 3-4 gün geçirdim. Yeni boşanmıştım ve Kıbrıs'a gittim. Tek başıma ilk defa casino'ya bile gidip 300 lira kazandım :) Normalde hiç tarzım değil ama yiyip içip yüzmek dışında hiçbir şey yapmamak o zaman iyi geldi. Tekrar sanmıyorum, tek tatil yapıyorum ama gidip geziyorum orada burada.


  • whoosie  (08.02.21 09:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.