[]

iş stresinizi ve uyku kalitenizi puanlar mısınız?

6 hafta önce iş değiştirdim. biraz evhamlı biriyim, aslında çok da sorun yaşamıyorum fakat iş biraz karışık, bu da beni strese sokuyor..

o zamandan beri doğru düzgün uyuyamıyorum. gece yatakta döne döne bir hal oluyorum, bi anda uyanıyorum sonra tekrar uyuyorum. eski işim çok rahattı. hiç uyku sorunu çektiğimi hatırlamıyorum.

siz ne durumdasınız?

 
Yeni işe geçtiğin için hafif de olsa bir öz baskı oluyor. İşi çözdükçe ve ilerledikçe rahatlarsın. Bir türlü de normale dönmüyorsan bir uzmana başvur tabi.


  • dougsampson  (07.02.21 10:56:53) 
kafama hiçbir şeyi takmayan, işi işte bırakan biriyim.

şu anki iş yerimde risk seviyesi 0, uyku kalitesi 9.
daha önceki iş yerimde ise sorumluluğun fazla olmasından kaynaklı risk seviyesi çok yüksekti ancak uyku kalitem ise yine yüksekti. (8-9)
  • maybe one day  (07.02.21 10:57:16) 
İş stresi 0 uyku kalitesi 2


  • ruhen hastayim ben  (07.02.21 11:25:04) 
iş stresi 10 uzerinden 100 falandir herhalde ama uyku kalitem de 10 uzerinden 10 alir. cok rahat uyuyorum. cogu vakit mesaide yarida kalan islerimi ruyamda tamamlasam da uyuyorum uykumdan memnunum uyku acisindan bir seylerimi degistirmek istemem.


  • turbo sadık  (07.02.21 12:13:30) 
Benim stresim yüksek, asla hata yapmamam gerekiyor ama uyku kalitem gün içindeki yediklerim ve spor yapmamla orantılı oluyor. Temiz beslendiğim ve yürüyüş yaptığım günler çok iyi uyuyorum.


  • jazzabel  (07.02.21 12:22:47) 
Benim işim çok yoğun, yorucu ve yerine göre de stresli bir iş ancak ilginçtir ne olursa olsun çok rahat uyuyabilen bir insanım ben. Bu özelliğimden dolayı kendimi çok şanslı sayıyorum :)
Öyle gamsız, umursamaz da bir tip değilim ha; işimi ve sorumluluklarımı da önemsiyorum. Ama gereğinden fazla ve büyülecek kadar önemsemiyorum galiba. Heheyt !

  • burka  (07.02.21 13:07:54) 
İş stresim 10 üzerinden 8 diyebiliriz, ben de çok pinpirikli biri olduğumdan uyumasına uyuyorum ama sabah uyanır uyanmaz aklımda hep iş, mide ağrısına kadar gidebiliyor. Uyumakta sıkıntı yok da uyanmak istemiyorum


  • esinikaybetmiscorap.  (07.02.21 16:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.