[]

bütünlemeye girmek ya da girmememk

Selamlar,

İkinci defa yüksek lisans yapmaya başladım. İlk yüksek lisansımda ortalamam düşüktü2.81 .

Daha yüksek bir ortalama için başladığım yüksek lisansda 2 dersten vizelerim kötüydü. ben de diğer derslere odaklandım ve final ödevlerini yapmadım bu iki dersin. ama sonuçlar açıklandığında gördüm ki hocalar gerçekten yüksek not vermişler.

şimdi bütünleme zamanı ve yine ödev teslimi şeklinde olacak.

Sizce bütünlemede ödev teslim edip dersi geçmek mi mantıklı düşük notla da olsa yoksa seneye tekrar almak mı?

AYnı zamanda çalıştığım için tüm derslere odaklanamadım ama dersler online ve seneye de online mı olacak belli değil. Okula gitmem zor olabilir.
Ama diğer taraftan da ikinci dönem notları düzgün tutabilirsem belki o iki ders için erasmus yapabilirim gibi hayaller de kuruyorum, bilmiyorum olabilitesi var mı gerçi.

Siz olsanız ne yaparsınız?
Okulun uzaması sıkıntı değil, öğrenciliği seviyorum ve sonsuza kadar okumak istiyorum. ama okula gitmek sıkıntı olabilir.
şimdiden teşekkürler,

 
geç kurtul. neyle geçersen geç.
ayrıca mantıksız bi soru bence.. geç, nottan pişman olursan zaten alırsın seneye?
erasmusla staja da gidersin, boşver notu falan.
  • rewlack  (06.02.21 22:51:05) 
@rewlack geçilen ders tekrar alınabiliyor mu emin değilim. bi de tekrar yüksek yapmanın amacı yüksek ortalamaydı, amacımdan şaşmış gibi hissediyorum kendimi :-)


  • euteamo  (06.02.21 23:01:11) 
Y.lisansta CC dersler tekrar alınabiliyor diye biliyorum. Ama enstitüye göre değişebilir, arayıp sorun. Bütünlemeden yüksek not alsanız da düşük bir not gelecek mi? Bundan eminseniz bırakın iki dersi.


  • Rh Negatif  (07.02.21 12:34:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.