[]

Haftasonu pastırma yesem ptesi kokar mıyım

Duş alıcam ama ptesi salı bütük topalntı var ofiste ama canım pastırma çekti çok yemezsem şişicem. İki gün boyunca yesem pazartesiye koku kalır mı




 
Çemeni sıyırıp yiyin ve ter atacak aktivite yapın haftasonunda da. Bu şekilde koku falan kalmaz.


  • armagan abanuz  (05.02.21 22:35:07 ~ 22:35:15) 
leş gibi kokarsınız, yemeyin.


  • diffarentiationation  (05.02.21 22:45:18) 
Bir keresinde bir kilo pastırma yemiştim, 2 hafta boyunca, burnumun içi, parmaklarımın ucu bile kokmuştu asfagaha :( :D ama insan gibi yediğim zaman ertesi güne bile bir etkisi olmuyor. Nefsinizi köreltmek için, mümkün olduğu kadar çemensiz yerseniz bence 2 güne bir şey kalmaz. Bu iki günde de ter atıp yıkanmak fayda verecektir her ihtimale karşı.


  • pandispanya  (05.02.21 22:58:47) 
Cumartesi günü normal miktarlarda yerseniz pazartesiye kalmaz bir şey. Biraz bünye meselesi tabi, çok terleyen bir insansanız risk var.


  • plutongezegendegilmi  (05.02.21 23:13:28) 
hele ki iki gun yiyeceksen kokmaman imkansiz. dua et yaz degil. terletecek hareketlerden kacin zira en az bir hafta o koku idrar ve terinden cikacak.

yeme demiyorum ama cemenini ayirip bir iki dilim ye
  • exlibris  (05.02.21 23:30:11) 
duş alırsanız kokmazsınız


  • clones  (06.02.21 00:14:59) 
Duşla falan alakası yok, her gün duş alan insanın 2 gün önce yediği pastırmanın kokusunu ben alıyorum(öyle hayvani boyutta da değil az yemişse). 4.günde geçiyor.


  • megalomaniac  (06.02.21 11:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.