[]

kaliteli buyuk boy afis veya film sahnesini bastirma [foto]

Evime dekor amacli fotograf asmak istiyorum.

bunu istanbul'da kim yapar en iyi?

bir de internetten indirdigim bir foto olacak en nihayetinde. 1920x1012 boyutu mesela yeterli olur mu iyi bir cozunurluk icin?

 
bahsettiğiniz ölçü 50x25cm gibi bişey bu ölçüde basarsanız net çıkar, büyütürseniz netliği bozulur. istediğiniz ölçü neyse ona göre fotoğraflar bakmanız lazım. onun dışında ozalitçilerin çoğu iyi kalitede basar, iç mekan baskı makinesi olan varsa daha da iyi basar.


  • RojoElefante  (05.02.21 22:06:36) 
Baskıda işin içine dpi meselesi giriyor internetten bulduklarınız genellikle 72dpi olacaktır (çözünürlüğünden bağımsız şekilde) baskı için 300 dpi kullanılıyor. Bu sebeple yalnızca çözünürlüğüne değil dpi'ina da bakmanız gerekiyor yoksa baskı alabildiğine tırt çıkabilir poster boyutu istiyorsanız özellikle.


  • hedep  (05.02.21 22:10:23) 
@hedep arkadaşın dediğine ekstra olarak 72 dpi genellikle ozalitçilerin bastığı dpi'dır. 300 ile 72 arasındaki farkı makineleri genelde algılamaz. (dandik makinelerden bahsediyorum) 300 dpi bulursanız daha da hoş olur tabi ki de.


  • RojoElefante  (05.02.21 22:20:56 ~ 22:21:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.