[]

flört etmek istiyorum

kendisi dördüncü kattaki avukatlık bürosunda avukat.
ben zemin katta pide dükkanının sahibinin oğluyum. tesadüfen karşılaştığımızda merhaba-merhabamız var. en fazlası bu kadar. iki gündür rüyalarıma giriyor.
ben erkek (26) o kadın (25)


 
Sipariş vermeden pide götür, üstüne de sucuktan telefon numaranı yaz.


  • Jux  (05.02.21 00:36:05) 
@jux dahice :) ama yemezler


  • isimsiz uye  (05.02.21 00:44:40) 
aklima su geldi: www.youtube.com

biraz daha merhaba merhaba yapip sosyal medyadan ekleyip yuruyebilirsin, belki sevgilisi/esi vardir.
  • fakyoras  (05.02.21 00:46:41) 
fakyoras dur zaten ortalık karışık, kafam bi dünya :)


  • isimsiz uye  (05.02.21 00:57:25) 
@Jux güzel demiş aslında sipariş vermeden pide gelse ben çok mutlu olurdum:) ama kıymalı olmasın hatta etli bişey olmasın çünkü vejetaryen olabilir.

Yukarı çıkıp ücreti mukabilinde hukuki bişeyler danışın. Ordan muhabbet kurarsınız belki. Mesela “ben x şirketi kurmak istiyorum da prosedür nasıl ilerler” vb.
Ücreti kabul etmezse(sanmıyorum ama shdjş) pideyi ozaman gönderirsiniz:)

Duyuru yüzünden canı pide çeken sadece ben değilimdir umarım.
  • megalomaniac  (05.02.21 01:15:53 ~ 01:18:36) 
öncelikle kolay gelsin diyorum.

sakın ama sakın, sadece "merhaba-merhaba"nız varken pide yollama. tamirci çırağına bağlarsın, hiç cool olmaz, direkt "keko" imajın oluşur.

bunun yerine zamanla muhabbeti artırmaya çalış derim. sırf onunla değil, bürodaki diğer insanlarla da arkadaşlık kur. bu şekilde arkadaş canlısı, güvenilir bir imajın olur. sonrasına bakarsın duruma göre.
  • noxell  (05.02.21 01:20:43) 
Sigara falan içiyor mu, içen arkadaşlarına eşlik de ediyor olabilir. Hava almaya çıktığı ortama bi şekilde gir, çakmak iste havadan sudan sebepten muhabbete gir, kusura bakmayin kulak misafiri oldum avukatsınız sanırım böyle böyle bi durum var kime danışmalıyım vs vs

Bide bu asil niyeti saklama olayı erkeklerde düşündüğümüz kadar üstü kapalı olmuyor. kadınlar onlara yaklaşan erkeklerin niyetini erkeklerin sandığından 10 kat daha hızlı sezerler diye bi psikolojik paper okuduydum fi tarihinde. Ben direkt olmaktan yanayım, ha avını bekleyen tilki modu çok daha efektif ama amaan kim kafa yoracak ona ?
  • wiekannich  (05.02.21 02:04:36) 
Ayaküstü hukuki bilgi sorma sakın, en çok kızılan şey bu.


  • megalomaniac  (05.02.21 02:16:44) 
Sizin title ne? Bu avukatlar gereksiz egolu oluyo. İyi niyetli biri değilse çok üzülürsün. (linç yiyeceğim ama genç avukatlar genelde böyle)


  • westblack  (05.02.21 09:10:58) 
kız geçerken mfö den ali desidero şarkısını açabilirsin.


  • xdenizx  (05.02.21 09:30:03) 
pide dükkanımız var ben de hala okuyorum. başka bir title'ım yok. ilgimi nasıl belli edeyim? gidip telefon isteyemem. instagramdan yapabilirim her şeyi


  • isimsiz uye  (05.02.21 09:41:19) 
Daha önce de hastane'de çalışan birine 'yazıyordun' diye hatırlıyorum. Ne oldu o iş? Böyle bir oradan bir buradan birine aşık olursan işin iş.


  • bitchesaintshit  (05.02.21 10:24:33) 
@bitchesaintshit evet. kendisiyle hiç konuşamadım. bir daha denk de gelmedik zaten. imkansız gördüğüm için üstüne de düşmedim. yani denenmeden kaybedildi.
aşık olduğumu söylediğimi hatırlamıyorum. o çok farklı bir boyut. benim hissettiğim yüksek derece hoşlantı. birini kaybettik diye ölene kadar o düşünceye esir mi yaşayalım?

  • isimsiz uye  (05.02.21 12:05:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.