[]

Trendyol'dan kıyafet alınır mı?

O kadar dertliyim ki Trendyol'dan. Ama inanılmaz uygun fiyata hoşuma giden tişörtler, pantolonlar, ayakkabılar var. Yorumları da az çok gerçekçi gibi, çok olumsuz yoruma sahip ürünler de var.

Ama sorun şu ki Trendyol beni geçen Mayıs ayında kazıkladı. Telefon almıştım babam için, bozuk ürün gönderdiler ve 5 - 6 kez iade etmeme rağmen her seferinde reddedip geri yolladılar.

Tüketici mahkemesine başvurmak için fatura gerekiyor, sistemde faturayı görüntülemek istediğimde hata veriyor ve üç aydır müşteri hizmetlerinden fatura dileniyorum fakat nasıl oluyorsa ilgili birime iletiyorlar ve hala ses yok.

Durum böyle olunca tam düşman kesildim Trendyol'a. Ama kıyafet alışverişi ve iade konusunda sıkıntı yaşamayan çok arkadaşım var.

Yine de yazarken sinirlendim, neyse vazgeçtim. İyi günler.

 
trendyolla pek alakası yok bu alışverişin. mağaza güvenilirse alınır. yani koton'u trendyoldan alsanız yine koton. ama xyz butik gibi saçma sapan mağazalardan alırsanız yine elinizde patlayabilir.

ya trendyolmilla o kadar kötü değil bence. kazak aldım iki adet, iyiydir. zaten iki kazak 90 lira yani kalitesi de fiyatına göre. gömlek aldık eşime, o da gayet iyiydi. bence fiyatı kalitesine orantılı yani. 2-3 sezon çıkarır. elbiseleri övülüyor. sadece kalıp sıkıntısı var diye biliyorum.
  • elorelia  (04.02.21 15:26:28 ~ 15:36:09) 
kendi ürünleri aşırı ahım şahım değil ama alınır. telefon gibi elinizde patlayacak bir şey almayacak ve kötü çıkarsa parasına üzülmeyecekseniz alın gitsin derim ben. kırk yılda bir herkesin başına gelebilecek bir durum ne kadar tatsız olsa da. ayrıca ürünün faturasını ilk aldığınızda mail atmamışlar mıydı?


  • amugochi  (04.02.21 15:26:51) 
Trendyol'un kendi markası Trendyol Milla markalı ürünleri bildiğin pazarda falan satılan ürünler kalite olarak. Kötü değil ÇOK kötü.
Diğerleri tamamen markayla ilgili denildiği gibi.

  • roket adam  (04.02.21 15:29:17) 
Koton, mavi gibi markalardan alacaksanız da gidip sitesinden alın bence. Ücretsiz kargodan faydalanmanıza rağmen iadelerde kargoyu size kitliyor trendyol. Kendi sitesinden alınca böyle bir problem yok.


  • coca cola  (04.02.21 15:35:48) 
Kıyafet alırken materyaline bakmak lazım. Polyester ürünleri almıyorum ben çok kötü oluyor. pamuk, yün, viskon vs yorumlarına bakarak güzel şeyler alabilirsiniz.


  • cometome  (04.02.21 17:15:09) 
valla erkekler için uygun değil bence. ben birkaç kere aldım. geri iade ettim. ama kişiden kişiye değişebilir tabi. ben almıyorum. reklamlarından da gına geldi, biraz da onun yüzünden galiba.


  • anti-kahraman  (04.02.21 19:57:20) 
Trendyolmila, olalook’tan alıyorum. Yorumlara güvenebilirsiniz. Mango, oysho, penti gibi bildiğimiz markaların ürünlerinde de sıkıntı yaşamazsınız. Diğer butikleri tecrübe etmedim.


  • ruhen hastayim ben  (04.02.21 21:00:03) 
Başlıktan bağımsız fatura olayına takıldım ben. Faturayı göndermemek ne demek ya? Mailinize falan da mı gelmemiş? Üzerine gidin ısrarla isteyin. Şikayet edeceğinizi falan söyleyin.


  • hrvl  (04.02.21 22:04:09) 
Mailde faturaya dair hiçbir bilgi gelmedi maalesef, dediğim gibi sistemden görmeye çalıştığımda hata veriyor, müşteri hizmetlerine yalvarınca ilgili birime ilettik, en kısa zamanda gönderilecek diyorlar ama göndermiyorlar. Şikayet ederim vs dedim ama şikayetvar ve twitter işe yaramadı.

Tüketici hakem heyetine başvuru için fatura gerekiyor, böyle bir kısır döngü. Yıldım gerçekten.
  • hadi ya la  (04.02.21 23:01:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.