[]

baby mall dan alışveriş yaptım

Merhabalar,

Geçen hafta Baby mall Beylikdüzü şubesinden bebek yatak odası takımı bakmaya gittik hanım ile beraber. pierre cardin markalı bir yatak odası takımı beğendik, oradaki çalışan dedi ki ürün şu anda stokta yok ödemeyi yaptıktan sonra 45 gün içinde ürünü size teslim ederiz dedi. Ben dedim bi miktar kapora bırakayım ürün deponuza gelince kalan ödemeyi yapayım yok dedi bu ürün kampanyalı olduğu için hepsini ödemeniz gerekmekte dedi. Tamam dedim yaklaşık 6 bin tl ödeme yaptım ve bana ürün listesi verdiler ve ödemeyi yaptım sonra da e fatura geldi telefonuma. Sormak istediğim soruya gelince ; daha önce benzer şey başına gelen oldu mu? Baby mall bu şekilde mi çalışıyor genelde? Benim bildiğim önce kapora verilir ürün gelince de teslimden önce kalan ödeme yapılır. Baby mall neden bu şekilde çalışıyor? ürün tesliminde sıkıntı yaşatırlar mı? Yanlış mı yaptım acaba paranın tamamını ödeyerek?


 
Babymall zaman zaman alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım bir firma. Bahsettiğiniz işlemi sadece orası uygulamıyor. E bebekte magaza stoğunda olmayan bir ürünü almak istediğimizde bize de böyle olacağını söylediler. Başka magazalarda da aynı şekilde oluyor.


  • curukturpkokusu  (04.02.21 00:37:19) 
kurumsal yerler böyle çalışıyor. gayet normal. enza'dan mobilya aldık peşin ödedik, ileri tarihte teslim edilecekti. hatta beyaz eşya da aynı şekilde.


  • elorelia  (04.02.21 09:12:52 ~ 09:13:10) 
bazı firmalar böyle oluyor. normaldir.


  • co2s2  (04.02.21 15:22:39) 
normal prosedür


  • basond  (04.02.21 19:51:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.