[]

Yalan Dünya dizisindeki konser sahneleri

Diziyi izlemiş olanlarınız hatırlar, izlememiş olanlarınız için özet geçeyim. Dizinin hemen her bölümünde bir şarkıcı, yani gerçek hayatta da şarkıcı olan bir şarkıcı gelip dizinin senaryosundaki mekanlardan biri olan kafede konser veriyor. Bir nevi kendini oynuyor o bölümde yani. Sahne geçişlerinde de konseri seyirciye izletmiş oluyorlar. Hem dizinin reytingine katkı sağlanmış oluyor hem de şarkının ve şarkıcının reklamı yapılmış oluyor.

Şimdi size sorum şu; sizce bu sahnelerde yer almak için şarkıcılar mı diziye para ödüyordur veya rica ediyordur yoksa dizi ekibi mi şarkıcılara para ödüyordur veya rica ediyordur?


 
GÜLSE ablamız ürün yerleştirmeyi sever. Hayrına yapmış olabileceğini sanmıyorum.


  • olaylar olaylar  (03.02.21 23:39:43) 
dizi ekibinin şarkıcılara para ödemediğinden eminim. ama para alıyorlar mıdır yoksa win-win durumu zaten diyip almıyorlar mıdır emin değilim.


  • kljgslsdkjsd  (03.02.21 23:48:23) 
Bence birkaç isim dışında para ödemeden çözüyorlardır durumu. yalnız bunun dışında bir şey belirteyim, mevcut şartlarda 10/10 taktikti bence bu. boş boş saatlerce birbirine bakan, iki cümle arasında 10 saniye bekleyen, anlamsız cümleler kuran karakterler de, süre doldurmak için 3 dakikada bir ağır çekimler de böyle olduğu için ya yoktu ya da çok daha azdı diğer dizilere göre.


  • nawar  (03.02.21 23:51:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.