[]

makale, ders notu çıkarmak için yazıcı

günde 20 sayfa kadar siyah beyaz ve arkalı önlü çıktı alacağım. fiyatlar çok yüksek seviyede. temiz ikinci el olsa daha iyi olacak. çünkü 300 liraya 0 yazıcı alınca sorun çıkarma ihtimali çok yüksek. birde mürekkep püskürtmeli, lazer, tanklı, tonerli, kartuşlu vs. kafam çok karıştı. benim için hangi model uygun olur? bütçem 400 lira civarı. ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.




 
ben de aynısını soracaktım iyi denk geldi. dolumunu kolay yaptırabileceğim lazer yazıcı ne tavsiye edersiniz?

www.trendyol.com

şu 750 lira ama orijinal doldurun yoksa garanti dışına çıkar falan yazmışlar. 1000 liraya kadar siyah-beyaz, lazer ve dolumu sorunsuz yazıcı biliyorsanız yazın lütfen.
  • Tochinoshin  (03.02.21 15:11:25) 
@gabe h coud

enjektörle mürekkep doldurulabiliyor diye okudum. bunlarda da olabilir belki.
  • purrp  (03.02.21 15:28:59) 
Direkt model tavsiyesi veremiyorum ama kendim normal kartuşlu mürekkepli yazıcıyı doldurulabilen kartuşlarla kullanıyordum. On bin çıktıdan sonra çıktı kalitesi düştü ama kendisini amorti etmişti bile. Tonerlilere göre daha ucuzlar(renkli çıktı da bonus) ama baskı hızları yavaş ve arkalı önlü baskı olacaksa, önce bir tarafı sonra diğer tarafı basıyorlar. Mürekkep tanklı olanlar uzun süre götürüyor ama bendeki kartuşlu olan 250 sayfa sonra tekrar dolum istiyordu.


  • reactionic  (03.02.21 15:36:41) 
arkadaşlar samimi bir şey söylemek istiyorum. bu epson ilk çıktığı zaman o bursadaki bitmeyenkartuş denen tipler yüzünden (korijinal mürekkepleri yuvaları söker, millete ayrı satar, sizin makinenizi kendi muadilleriyle doldurup garanti dışı bırakır diye söylüyorlar hep, guguk kuşu gibiler) epson'u dandik bir türk markası sanıyordum. sonra öğrendim ki seiko üretiyormuş, hani şu dedelerinizi gömen saatleri yapan şirket. ben bayağı yazıcı araştırması yaptım inanın hepsinde bir şey var mesela 300 liraya alıyorsun yeni kartuşu kendisinden pahalı, uzun vadeli düşünmek lazım, bu herifler yüzünden 10 yıl en ufak çıktı için taa nerelere gittim en son gözü kararttım 1400 lira mıydı neydi epson l3151 aldım onlar sağ ben selamet, mürekkebi kokluyor resmen, dünyayı çıkardım yarısında bile değil kağıt olarak da dandik teksir kağıdını koyuyorum ucuza geliyor kitapçık seçeneği de var bayağı bir olayı var muazzam bir alet ve senden benden akıllı yani başınız kesinlikle derde girmiyor, çok net garanti verebilirim hayat kalitemi artırdı resmen. bi de bi mail alabiliyorsun onlardan o maile bir şey gönderince çinden de göndersen yazıcında çıkabiliyor bu da önemli bir avantaj, bir tek tabi diğer modellere göre ucuz olduğu için çift taraflı baskıda sen elinle çeviriyorsun, kısa sürede alıştığın bir şey zaten.


  • ckisc  (03.02.21 15:42:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.